AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
 

Longevita kapszula

Márka: Longevita
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 30 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5999883694053
Aktuális ár:
4 020 Ft
Egységár:
134,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A farkasbogyó hatásának titka a rendkívüli antioxidáns képesség. Az öregedésért ugyanis elsősorban a test sejtjeit folyamatosan támadó szabadgyökök a felelősek. A szabadgyökök viszont anyagcserénk végtermékei, így kiküszöbölni nem, csupán semlegesíteni lehet őket és az általuk okozott káros hatásokat.

Hatóanyag tartalom
Összetevők: Lycium barbarum termés kivonat 180 mg, ebből poliszacharid 90 mg, zeaxantin 8 mg, Gránátalma termés kivonat 120 mg, ellagsav 50 mg.

Adagolás
Naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt. Egy doboz LongeVita vitaminkapszula 30 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!