AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Master Aid Idra Gel Sebkezelő gél

Márka: Master Aid
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 50 ml
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
8032956141515
Aktuális ár:
2 870 Ft
Egységár:
57,40 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Master-Aid hidrogél védi a sebet és gondoskodik a gyorsabb gyógyulási folyamatról, a seb környezetének nedvesen tartásával. Egyaránt alkalmas nedves és száraz sebek kezelésére – ez köszönhető a termék újszerű hidrogél-mátrixot tartalmazó tulajdonságainak, mely három dimenziós hálójában nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
A kiváló minőségű hyaluronsav molekulái képesek arra, hogy filmet képezzenek a seb felületén, így jobb a hidratálás és gyorsabb a sebgyógyulás, mert nem alakul ki varrképződés. Alkalmas horzsolások, felületi sebek, I. fokú égések, szakított és ütéses sérülések kezelésére.

ALKALMAZÁS
- A sebet tisztítsa meg és fertőtlenítse.
- Lágyan hordja fel a Master-Aid hidrogélt, de ne masszírozza be.
- Steril gézt vagy steril sebkötözőt helyezzen a sebre (Drop Med, Cutiflex).
- A sebkötözőt cserélje naponta kétszer-háromszor.
- A hidrogél esetleges eltávolításához nedvesített gézt használjon.

HATÁSOK
Gyorsabb sebgyógyulás: gondoskodik a nedves sebkörnyezetről, mely a felhám gyors regenerálódásának valamint a szép - hegek nélküli - sebgyógyulásnak kedvez.
Fájdalomcsillapítás: A Hidrogél kellemesen hűsít és enyhítő hatást gyakorol a sebre. Ez kifejezetten horzsolások és égési sérülések esetében előnyös.
Védelem a szennyeződések ellen: Inert olajak és filmképző anyagok gondoskodnak arról, hogy a Hidrogél lágyan és puhán feküdjön fel a sebre,
így megbízható akadályt képez a kívülről jövő agresszióval szemben (mint levegő, por, szmog és ingerlő anyagok).
Egyszerű, fájdalommentes eltávolítás: A Hidrogéllel kezelt sebek lefedését biztosító gézlapok nem ragadnak bele a sebbe, és fájdalommentesen eltávolíthatók illetve cserélhetők.

FIGYELMEZTETÉSEK
Ne használja fertőzött vagy erősen vérző sérülésre. Ha egy 10-14 napos kezelés után nem mutatkozik javulás, akkor hagyja abba a gél használatát, és forduljon orvoshoz. Azonnal függessze fel a kezelést, ha esetleges allergiás tünet lépne fel a termék használata során. Forduljon orvoshoz olyan sérülések esetében, melyek hegesedése nem normálisan megy végbe. Gyermekektől elzárt helyen tárolja! Csak külső használatra!