Terhességi Teszt Pepino Dipstrip 1X

Terhességi Teszt Pepino Dipstrip 1X

Nincs raktáron

Részletes termékinformáció A Pepino Dipstrip nagy érzékenységű terhességi teszt már 2 nappal a megtermékenyítés után is kimutatja az eredményt. Öntesztelésre alkalmas, egyszerű egylépéses használat. A teszt napközben bármikor elvégezhető.

Kosárba
EAN kód:8592442900090
Márka:Pepino
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Terhességi Teszt Pepino Dipstrip 1X Részletes leírás

Részletes termékinformáció
A Pepino Dipstrip nagy érzékenységű terhességi teszt már 2 nappal a megtermékenyítés után is kimutatja az eredményt. Öntesztelésre alkalmas, egyszerű egylépéses használat. A teszt napközben bármikor elvégezhető. A terhességi teszt a HCG hormon jelenlétét a legmodernebb technológia alapján érzékeli (specifikus ellenanyagok és az aranykolloidok összetevőinek reakciójaként). Miután a megtermékenyített petesejt beágyazódik a méh nyálkahártyájába, sejtosztódásnak indul, ami a leendő méhlepény alapja, mely a vérkeringésben és a vizeletben HCG (Human Chorionic Gonadrotropin) termelődést mutat. Ezt a HCG hormont 10 HCG mlU/ml esetén már kimutatja a Pepino Dipstrip teszt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.