Soliteint Intim Mosakodó gél

Soliteint Intim Mosakodó gél

Nincs raktáron

Pumpás kiszerelés.

Kosárba
EAN kód:5997570704139
Márka:Soliteint
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Soliteint Intim Mosakodó gél Részletes leírás

Különlegesen bőrbarát összetétele gyengéd tisztító hatást nyújt, tejsavtartalma biztosítja az intim nyálkahártya savköpeny-védelmét. Ápoló összetevői (mint az avokádóolaj) szárazságcsökkentő, utánzsírozó hatásával megelőzi a hámréteg túlzott kiszáradását.

Ismert az Aloe Vera hidratáló, regeneráló és gyulladásgátló hatása. Az Allantoin hatóanyag hámvédő és meggátolja az irritációt. A termék finom, diszkrét illata is hozzájárul a mosakodás utáni egész napos frissességhez és kellemes közérzethez. Nőgyógyász által tesztelt, biztonságos termék. A mindennapi tisztálkodáshoz használja egész testére.
 
Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Sodium Laureth-8 Sulphate, Magnesium Laureth Sulphate, Magnesium Laureth-8 Sulphate, Sodium Oleth Sulphate, Magnesium Oleth Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, TEA Lauryl Sulphate, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Laureth-3, Sodium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Avocado (Persea Gratissima) oil, Lactic Acid, Allantoin, Aloe Barbadensis gel, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

datolyaszilva2019. 07. 24.

  kellemes az illata, és magyar termék

Ágnes2016. 09. 19.

  Ajánlom mert kellemesés nyugtató hatású.Szeretm az illatát.

Anonim Felhasználó2016. 05. 26.

  Amit leírtak róla,mind igaz.Nagyon jó.

Anonim Felhasználó2015. 06. 30.

  jo szeretem