Frupp kids liofilizált szelet kék áfonya 10 g

Raktáron

100%-ban valódi, liofilizált (fagyasztva szárított) almából és kék áfonyából készült snack gyerekeknek. Gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz csak a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokat.

444 Ft
egységár: 44,4 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5900038003507
Márka:Frupp
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Frupp kids liofilizált szelet kék áfonya 10 g Részletes leírás

100%-ban valódi, liofilizált (fagyasztva szárított) almából és kék áfonyából készült snack gyerekeknek. Gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz csak a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokat.



Magas,30% rosttartalommal. 1 szelet csak 34 kcal! Valódi almával és kék áfonya darabokkal. Ideális snack tízóraira, uzsonnára. Kitűnő alternatívája a hagyományos édességeknek. Finomított cukrot nem tartalmaz csak a gyümölcsökben természetesen előforduló cukrokat.



Maximális íz - minimális kalória! Frupp - egy finom és egészséges snack. A maga nemében az első, fagyasztva szárított gyümölcsből készült szelet, rendkívül intenzív kék áfonya ízzel. Egy szelet mindössze 34 kcal-t tartalmaz (annyit, mint egy alma) és 7% rostot, a nyári gyümölcsök lédús, édes íze pedig tökéletesen kielégíti az édesség utáni vágyat.



Összetevők: fagyasztva szárított alma (21%), kék áfonya (10%), gyümölcslé koncentrátumok (karob kivonat,passiógyümölcslé koncentrátum (6,5%), almalé koncentrátum, szőlőlé koncentrátum), inulin, maltodextrin, zselésítőanyag (pektin)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.