AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Vitalpilze Bio Agaricus Extrakt kapszula

Márka: Vitalpilze
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
4260261490026
Aktuális ár:
11 168 Ft
Egységár:
186,13 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Agaricus blazei:
A gomba tönkje fehér, kalapja barna. Illata rendkívül kellemes, a marcipánra emlékezetet. Több mint 50 éve kutatják. Az utóbbi években az érdeklődés homlokterébe került a gomba gyógyító hatása. Vizsgálatok bizonyítják, hogy bizonyos vírusos és bakteriális fertőzések esetén jótékony hatással van a gyógyulási folyamatokra.

Egyes kutatások azt támasztják alá, hogy az Agaricus Blazei-t cukorbetegek is alkalmazhatják (csökkenti az inzulin rezisztenciát), bizonyos ráktípusoknál pedig csökkenthetik a kemo- és sugárterápia egészségre káros mellékhatásait (növelik az immunrendszer hatékonyságát). A gomba kevés szénhidrátot tartalmaz, de jelentős mennyiségben található benne az egészségre nézve jótékony hatású poliszacharidok.

A gombában megtalálható ún. lentinan akár 20x nagyobb mennyiségben is előfordulhat, mint más gombafajtákban. A lentinan alkotóelem a biológiai reakciók moderátora. Hatékonyan erősíti a szervezet immunrendszerét – amely fontos szerepet játszik a tumoros betegségek elleni védekezésben -, javítja a makrofágok és a T-limfociták hatékonyságát. Az Agaricus Blazei többféle szteroidot is tartalmaz, de lektinek és lipidek is fellelhetők benne. Az Agaricus Blazei hatékonyan csökkenti a koleszterin szintet és pozitív hatással van a májműködésre.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!