Dr.Riedl Anti-Age szérum

Dr.Riedl Anti-Age szérum

Raktáron

​A szebb arckontúrért: botox hatású anti-age szérum,  minden bőrtípusra.

5 258 Ft
egységár: 175,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882200996
Márka:Dr.Riedl
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Riedl Anti-Age szérum Részletes leírás

Koncentrált hatóanyag tartalma és könnyű állaga miatt képes a bőr mélyebb rétegeibe bejutva kifejteni hatását. Remekül működik együtt nappali vagy éjszakai arcápoló krémeiddel, megsokszorozva azok erejét.

Különleges hatóanyaga a botox hatású Argireline gyengíti az izmok összehúzódásához szükséges ingerületátvitelt ezáltal csökkenti a mimikai ráncok, homlokráncok, szem-, száj körüli ráncok, szarkalábak mélységét.

Magas koncentrációban tartalmaz regeneráló növényi kollagént, a bőr öregedési folyamatait gátló szőlőmagolajat és hidratáló, revitalizáló ligetszépeolajat. Könnyed formulájának köszönhetően könnyen beszívódik. Ultrahangos kezelésekhez is ajánlott. Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.  

Hatóanyagok: argireline peptid, kollagén, szőlőmagolaj, ligetszépeolaj

Argireline peptid: „kozmetikai botox” néven is ismert hatóanyag, ráncmélységcsökkentő hatású
Kollagén: a fiatalság őre, fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében. A szervezetben lévő kollagén magától nem pótlódik, termelődése 25 éves kortól folyamatosan lassul, 30-40 éves korra lecsökken, 50-60 évesen pedig teljesen leáll. Hiánya felel a ráncok megjelenéséért.

Szőlőmagolaj: a bőr rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.

Ligetszépeolaj: megakadályozza a bőr vízvesztését, kiszáradását, segíti a bőr védőrétegének helyreállítását, a bőr megújulását, hidratáló hatású. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat.

Dr.Riedl Anti-Age szérum Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:9
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 06.

  Még csak pár napja használom, eredményről később tudok beszámolni.

Anonim Felhasználó2019. 03. 21.

  Nagyon kellemes az illata jól hidratál Nagyon tudom ajànlani

Anonim Felhasználó2019. 01. 29.

  Nagyon finom illata van , azonnal felszivódik Reggel üde arccal èbredek

Anonim Felhasználó2016. 09. 01.

  Nagyon jól feszesít és az illata is jó.

R.Katalin2016. 05. 02.

  Kellemes állagú, jól felszívódó krém, hatékony.

Anonim Felhasználó2016. 04. 16.

  nekem nagyon bevált, 70 éves vagyok, így csodát nem tud tenni, de a bőröm meghálálja!!!

Anonim Felhasználó2016. 03. 18.

  jó

Melinda2016. 01. 22.

  A kis huncut :-) issza a bőröm, mint a sivatagi homok a vizet. Reggel és este használom a napszaknak megfelelő krémek 'alá'. Csak ajánlani tudom!!

Még több mutatása