Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma

Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma

Nincs raktáron

ZÖLDTEA-KIVONATTAL ÉS VITAMINOKKAL FOKOZOTT HATÁSÚ L-KARNITIN FOLYADÉK NAGY DÓZISBAN. 1 ADAGBAN: • 2000 mg L-karnitin baseA BioTech USA által gyártott L-Carnitine 100. 000 adagonként 2000 mg L-karnitint juttat a szervezetbe nagy dózisú, folyékony formában.

Kosárba
EAN kód:5999076204472
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma Részletes leírás

ZÖLDTEA-KIVONATTAL ÉS VITAMINOKKAL FOKOZOTT HATÁSÚ L-KARNITIN FOLYADÉK NAGY DÓZISBAN.

1 ADAGBAN:
• 2000 mg L-karnitin base

A BioTech USA által gyártott L-Carnitine 100.000 adagonként 2000 mg L-karnitint juttat a szervezetbe nagy dózisú, folyékony formában. Kimondottan profi sportolók számára készült. Az L-Carnitine 100.000 Liquid vitaminokkal van dúsítva. Az L-Carnitine 100.000 Liquid az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, és szervezetünkkel összhangban működik.

Felhasználási javaslat:
Egy adag (1 kupak = 10 ml) 30 perccel edzés előtt.

Kiszerelés: folyadék, 500 ml (50 adag).

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Felbontás után a terméket zárja le és fogyassza el a lehető legrövidebb időtartamon belül! Használat előtt konzultáljon orvosával!
Allergén információk: Kinolinsárga, azorubin: Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.
Minőségét megőrzi (nap, hó, év):
lásd a csomagoláson jelzett időpontig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!
Származási hely: Európai Unió

Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma Összetevők

Víz, L-carnitine alap, Inulin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), zöld tea kivonat, édesítőszer (szukralóz, aceszulfám-K), tartósítószer (kálium szorbát, Nátrium benzoát), aroma, nikotinamid, Kalcium-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidro

Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma Tudnivalók

​Átlagos tápérték1 adag 10 ml1 flakon 50 adagot tartalmazTápérték táblázat 100 ml-ben 1 adag (10 ml) RDA*Energiatartalom 366 kJ/ 86 kcal 37 kJ / 9 kcal **Fehérje 20 g 2 g **Cukor 0 g 0 g **Zsír 0 g 0 g **Élelmi rost

Biotech L-Carnitine 100.000 folyadék alma Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.