Biotech Active Woman tabletta

Raktáron

TELJES KÖRŰ MULTIVITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ. KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP HAJ, A BŐR ÉS A KÖRÖM! 1 ADAGBAN: • 13-féle vitamin és 12-féle ásványi anyag • Q10 és esszenciális zsírsavak • Növényi kivonatok • Hialuronsav és kollagénA modern és egészségtudatos nő – korunk példaképe, aki elengedő időt áldoz a sportokra, a szabadtéri testmozgásra, aki a vezetés helyett a kerékpárt választja, és aki ügyel saját egészségére –az Active Womant választja, amelynek létfontosságú vitaminjai és nyomelemei a haj, a körmök és a bőr egészségére helyezik a hangsúlyt.

6 269 Ft
egységár: 104,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076215713
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Active Woman tabletta Részletes leírás

TELJES KÖRŰ MULTIVITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ. KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP HAJ, A BŐR ÉS A KÖRÖM!

1 ADAGBAN:

• 13-féle vitamin és 12-féle ásványi anyag
• Q10 és esszenciális zsírsavak
• Növényi kivonatok
• Hialuronsav és kollagén

A modern és egészségtudatos nő – korunk példaképe, aki elengedő időt áldoz a sportokra, a szabadtéri testmozgásra, aki a vezetés helyett a kerékpárt választja, és aki ügyel saját egészségére –az Active Womant választja, amelynek létfontosságú vitaminjai és nyomelemei a haj, a körmök és a bőr egészségére helyezik a hangsúlyt. Az Active Woman az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Az Active Woman összetevői a következő területeken fejtik ki hatásukat:
Haj, bőr, köröm:
A-, B- és C-vitamin, valamint biotin, cink, szelén, jód és réz összetevői hozzájárulnak a haj, bőr és a köröm normál állapotának megtartásához.
Energia:
Riboflavin (B2) összetevője részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
Csontok:
D-vitamin és kalciumtartalma hozzájárul az egészséges, normál csontozat fenntartásához.
Immunrendszer:
A- és C-vitamin, valamint szelén-, cink- és vastartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Antioxidáns hatás:
A benne található E-, C- és B2-vitamin, valamint a mangán, a réz, a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Felhasználási javaslat:
Napi 2 tabletta egy nagy pohár vízzel.
Kiszerelés: 60 tabletta (30 adag).

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!
Minőségét megőrzi (hó, év): lásd a flakon alján jelzett hónap végéig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 14.

  Tobb energiam van, nem vagyok faradekony.

Virág2019. 07. 26.

  jó hatású, kicsit nagy lapos barna tabletta középen felezőnyomat,

  kettétörve fura utóízű, és illatú, az illatanyagokat nem kedvelem, nehezebben bírkózom meg az ilyen tablettákkal kicsit nehezen nyeltem le, most vettem először, így nem tudtam milyen alakú a tabletta elvileg megszokom, de jobb szeretem a nem szélesedő típusú nagy tablettákat mint ezt a formát

Anonim Felhasználó2018. 09. 19.

  Hatásos

Anonim Felhasználó2018. 02. 22.

  túl nagy méretű tabletták

Anonim Felhasználó2017. 11. 04.

  Nagyon tetszik az összetétele, még hosszútávú tapasztalatom nincsen vele. Ami kicsit problémás hogy óriási a tabletta, ilyennel még nem találkoztam.

Anonim Felhasználó2017. 01. 29.

  Feltölt energiával

Kata702016. 11. 05.

  Valóban aktívéletet tudok élni, friss vagyok, miután beszedtem, nem bántja a gyomromat.Délután a Multivitamin for Woman-t fogyasztom, mert ez nagyon felpörget, de nem vagyok fizikai terhelésnek kitéve, tehát nincs szükségem az Activ-re .

Aida2016. 10. 22.

  Mindent tartalmaz amelyre szüksége van a szervezetnek.Nekem napi 1/2 elegendő,így nem fáj tőle a gyomrom,a hatása pedig így is tökéletes.

Még több mutatása