Naturmind Útifű maghéj 150 g

Naturmind Útifű maghéj 150 g

Raktáron

A magas rosttartalmú útifű maghéj hatékony segítséget nyújt az emésztőrendszer egészségének megőrzésében, fogyasztása azoknak is ajánlott, akik érzékeny bélrendszerrel rendelkeznek, vagy diétáznak.  .

1 769 Ft
egységár: 11,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559313486
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Útifű maghéj 150 g Részletes leírás

Egy szennyezett, „bedugult” emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15 g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25 g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak az egészséghez.

Az oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű maghéj, amely a vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Érzékeny belek esetén az útifű maghéj ideális rostforrás azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több százmillióan használják évente. A szervezetben nem szívódik fel, nem hat izgatóan rá és nem okoz függőséget, emiatt alkalmas folyamatos hosszú távú használatra.

Fogyasztása ajánlott: emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához.

Felhasználási javaslat: 1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

I. P.2024. 02. 25.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

T. S.2023. 07. 03.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2023. 04. 27.

  Megrendelésemen, számlán 300 g-s kiszerelés szerepelt de csak 150 g-s kiszerelést kaptam. Telefonos tájékoztatás alapján rendszerhiba történt - azonban ez bárhogy nézzük fogyasztói megtévesztés (ha elírás).

Anonim Felhasználó2019. 12. 14.

  rendben tartja az emésztést.

Anonim Felhasználó2019. 11. 05.

  nekem jó

Anonim Felhasználó2019. 05. 29.

  még nem igazán tudom, most kezdtem

Anonim Felhasználó2019. 04. 23.

  Évek óta, használom,.

Anonim Felhasználó2019. 03. 01.

  Jó hatással van az emésztési gondokra

Még több mutatása