Natura Lenmag 500 g

Raktáron

A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag lenmag fogyasztásával elősegíthetjük az egészséges emésztőrendszer megőrzését. .

562 Ft
egységár: 1,12 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848513784
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Lenmag 500 g Részletes leírás

A lenmag magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Kiemelkedő a tiamin-, magnézium- és foszfortartalma. Pozitív egészségügyi hatásához hozzájárulnak a benne található különleges olajok és ún. lignánok is.

Olajtartalmának legnagyobb százalékát az omega-3 zsírsavak közé tartozó alfa-linolénsavak adják. Ezt az esszenciális zsírsavat a szervezet önmagában nem képes előállítani. Az ún. lignánok a fioösztrogének közé tartozó növényi eredetű vegyületek csökkentik a szervezetben található gyulladásokat és a vérzsír szintjét. A lenmagban lévő, biológiailag aktív anyagok hatásának lényeges feltétele a mag fogyasztás előtti megőrlése. Enélkül ugyanis a mag – apró mérete miatt – nagyrészt változatlanul halad át az emésztőrendszeren.

Vitaminokban (A, B, C, D és E) gazdag, valamint jelentős ásványianyag-tartalommal (kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, mangán, fluor, jód, króm stb.) rendelkezik.

Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütéshez, pékáru, sós sütemények felületi szórásához.
 
Közvetlen fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges ( 3 dl/ 1 ek).

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1680 kJ (444 kcal)
Zsír 36,5 g
-amelyből telített zsírsavak 7,2 g
Szénhidrát 7,7 g
-amelyből cukrok 7,7 g
Fehérje 22,3 g
Só 0,15 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Hajnalka2017. 04. 06.

  Nagyon jó

Szatmári Károlyné2017. 03. 06.

  kenyérsütéshez rendelem, bízom abban, hogy jó a hatása