Natura Hajdinaliszt 500 g
Natura Hajdinaliszt 500 g - 1.
Natura Hajdinaliszt 500 g - 2.

Natura Hajdinaliszt 500 g

Raktáron

A hajdinaliszt gluténmentes alapanyag, így nagyszerű helyettesítője lehet a hagyományos liszteknek a gluténérzékenyek étrendjében is. .

1 192 Ft
egységár: 2,38 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848514149
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Hajdinaliszt 500 g Részletes leírás

A hajdina finomra őrlésével készül. Az úgynevezett francia-palacsinta legfontosabb összetevője.
Bár színe és íze kicsit más, de hajdinaliszttel kiválthatjuk a hagyományos lisztet.

Kiemelkedően magas a rosttartalma, ezért jó hatással van az emésztőrendszerre. Értékes vitaminforrás, ugyanis nagy mennyiségben megtalálható benne több féle B-vitamin, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Továbbá nagy mennyiségben tartalmaz cinket, rezet, mangánt, kalciumot és magnéziumot.

Segít a máj elzsírosodásának megelőzésben, jótékonyan hat a koleszterinszintre, cukorbetegeknek és candidásoknak is kimondottan javasolt a fogyasztása. Magas rutintartalma kiegyensúlyozza a vérnyomást. Ezen hatóanyagának köszönhetően erősíti a kötőszöveteket és az érrendszert.

Felhasználható főzelékek, szószok sűrítéséhez, akár palacsinták készítéséhez. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve. Mivel a sikértartalma alacsony, így a duzzadt, magas, puha bélzetű kenyér ebből nem készíthető. Sokkal inkább alkalmas a vékony – palacsintaszerű – vagy pászka formájú kenyér, illetve tészta készítéséhez. Ez is lehet megfelelő kiegészítésekkel, feltétekkel laktató és főként egészséges élelem. 

Összetevők: 100% hajdina


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 04. 04.

  Palacsintát sütöttem belőle, isteni!

Anonim Felhasználó2017. 11. 15.

  glutén érzékenyek használhatják

István2017. 11. 03.

  Kenyér sütéséhez (kb.30% arányban) ajánlom, kiváló!!!

Anonim Felhasználó2017. 02. 06.

  Jó hatással van a I.B.S.-re

Anonim Felhasználó2016. 03. 04.

  Egeszseges, a gutein erzekenyek jol tudjak hasznalni liszt helyett

Mr K2015. 11. 11.

  Megfelelően felhasználható.