The Bridge Bio Rizsital Natúr 1000 Ml

The Bridge Bio Rizsital Natúr 1000 Ml

Raktáron

A The Bridge 'Rizsital' organikusan termesztett olasz rizsből előállított teljesen növényi eredetű, kellemes ízű és kiválóan emészthető ital, amit kisbabák is fogyaszthatnak. .

1 030 Ft
egységár: 1,03 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8019428000013
Márka:The Bridge
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio Rizsital Natúr 1000 Ml Részletes leírás

A Bio Rizsital hipoallergén, és táplálkozástudományi összetevőinek köszönhetően azok is ihatják, akik a tehéntejre és szójatejre allergiásak. Íze annak ellenére édes, hogy sem hozzáadott cukrot, sem hozzáadott édesítőszert nem tartalmaz.

Ezt a rizs alapú bio gabonaitalt vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen kizárólag növényi alapanyagokból készül.

100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 17 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó olasz rizsből, hegyi forrásvízzel, hozzáadott cukor nélkül készül.

Íze harmonikus, lágy, eredendően édeskés, könnyen emészthető és tápláló. Mindennapi fogyasztásra ajánljuk, italok, bármilyen tej alapú fogás, desszert készítéséhez is alkalmazhatjuk, vagy fogyaszthatjuk önmagában is.

Összetevők: forrásvíz, olasz rizs (17%)*, napraforgó olaj*, pórsáfrány olaj*, tengeri só *=ökológiai
100% Bio. Laktóz-, tejfehérje-, koleszterin-, glutén- és hozzáadott cukroktól mentes.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Göcsei László2016. 06. 09.

  Kellemes, kicsit édeskés íz. Tényleg csak az van benne, aminek kell. Kávéhoz, magában, akárhogy.

nehezerzsi2015. 05. 13.

  finom, nem puffaszt, reggeli tejeskávém alapja, de müzlivel is szívesen fogyasztom