Highland MSM 1000 kapszula

Highland MSM 1000 kapszula

Raktáron

Az MSM (metil-szulfonil-metán) a legújabb kutatások során az USA-ban kikísérletezett fájdalomcsillapító anyag, mely szerves kéntartalmával segíti a kötőszövetek és porcok rugalmasságának megőrzését. Az MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája, melyet a test enzimek, antitestek, glutation, kötőszövet és nyálkamembránok létrehozásához használ fel.

14 180 Ft
egységár: 118,17 Ft / db
Kosárba
EAN kód:768305136014
Márka:Highland
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Highland MSM 1000 kapszula Részletes leírás

Az MSM (metil-szulfonil-metán) a legújabb kutatások során az USA-ban kikísérletezett fájdalomcsillapító anyag, mely szerves kéntartalmával segíti a kötőszövetek és porcok rugalmasságának megőrzését.

Az MSM, a széles körben elfogadott ízületi fájdalomcsillapító a szerves kén egyik formája, melyet a test enzimek, antitestek, glutation, kötőszövet és nyálkamembránok létrehozásához használ fel. Szükséges az aminosavak létrehozásához is, így a kéntartalmú összetevők a fehérjék molekuláris szerkezetét is segítenek fenntartani.

Glukozamin sulfate

A Glukozamin egy természetes építőanyaga a porcoknak, ez nem csak a porcok képződéséhez nélkülözhetetlenül szükséges, hanem az izületek kenéséhez is.

Mangán

A mangán számos enzim működésének beindításához nélkülözhetetlen, más enzimeknek pedig a létrehozásához szükséges - ilyen a szuperoxid-diszmutáz, amely a káros szabad gyökök felbontásával megelőzi a szívinfarktust és bizonyos típusú rákos folyamatokat. Mangánra van szükség a fehérjedús táplálékok hasznosításához, valamint a nemi hormonok termeléséhez is. Szerepet játszik az idegek zavartalan működésének fenntartásában, az ízületek síkosításában, az egészséges csontozat kifejlődésében, valamint az anyagcsere sebességét szabályozó pajzsmirigyhormonok előállításában. Feltehetően a vércukorszint szabályozásában is része van. Segít a vércukorszint szabályozásában. Ritkítja az epilepsziás rohamokat. Erősíti a csontozatot. Gyorsítja a sebgyógyulást.

Molibdén

Több fontos enzim működésében játszik szerepet, például azokéban, amelyek az ételek zsír- és szénhidráttartalmát energiává alakítják. Segíti a szervezetet a vas hasznosításában, illetve az idegek zavartalan működésének és a jó közérzet megőrzésének is fontos tényezője. A molibdén a férfipotencia és nemzőképesség fenntartásához is nélkülözhetetlen - az idősebb férfiak impotenciájának egyik oka lehet a molibdén hiánya az étrendben. Molibdén hiányában nagyobb a fogszuvasodás kockázata, és szájüregi, illetve ínyproblémák is összefügghetnek vele.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Pötyi2017. 08. 31.

  kiváló, szuper termék. Sokkal energikusabb, pörgősebb vagyok. Naponta 2x1 szedéssel bámulatosan sokat javult az ínhüvely gyulladásom.