Botivio teafürdősó epsom-sóval és gyógynövényekkel organza tasakkal 300 g

Raktáron

Lazíts a gyógynövényes, izomlazító BOTIVIO Teafürdősóval! A fürdősó fő hatóanyaga az epsom-só (keserű só, magnézium-szulfát), ami egy nagyon népszerű gyógyítószer. Ezen kívül himalája sót, körömvirágot, tearózsát és zöld teát is tartalmaz a keverék.

2 653 Ft
egységár: 8,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999862389086
Márka:Botivio
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Botivio teafürdősó epsom-sóval és gyógynövényekkel organza tasakkal 300 g Részletes leírás

Lazíts a gyógynövényes, izomlazító BOTIVIO Teafürdősóval! A fürdősó fő hatóanyaga az epsom-só (keserű só, magnézium-szulfát), ami egy nagyon népszerű gyógyítószer. Ezen kívül himalája sót, körömvirágot, tearózsát és zöld teát is tartalmaz a keverék. Számtalan előnyös hatása van: stresszoldó, gyulladáscsökkentő, izom és izületi fájdalomcsillapító, bőrpuhító, bőrtisztító. Tehát nem csak egy egyszerű élvezeti fürdősóról beszélünk.



Összetevők: Epsom-só (magnesium sulfate), himalája só (himalayan salt), bio zöld tea levél (camelia sinensis leaf)*, tearózsaszirom (rosa flower petals), körömvirág szirom (calendulae officinalis flower) * organikus gazdálkodásból származó összetevő



Tárolás: Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó! 



Felhasználás: A teafürdőhöz adott organza tasakot töltsd tele fürdősóval és használhatod fürdővízben, lábfürdőben vagy ülőfürdőben beáztatva is. Csak külső használatra alkalmazható! Egy kád vízhez 1-3 evőkanálnyi fürdősót tegyünk, a fürdőzés végeztével érdemes tiszta vízzel lezuhanyozni, nehogy a sós víz kiszárítsa a bőrt. Csepegtethetsz rá a kedvenc illóolajodból is.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.