Damona c-vitamin 1000mg+echinacea+csipkebogyó+cink bevont tabletta 80 db

Raktáron

A Damona C-vitamin 1000 mg + Echinacea+Csipkebogyó + Cink 80x bevont étrend-kiegészítő tabletta 1000 mg C-vitamint tartalmaz tablettánként, mely a hosszan tartó hatás révén fokozatosan szabadul fel a szervezetben.

3 733 Ft
egységár: 46,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999091400552
Márka:Damona
Kiszerelés:80 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Damona c-vitamin 1000mg+echinacea+csipkebogyó+cink bevont tabletta 80 db Részletes leírás

A Damona C-vitamin 1000 mg + Echinacea+Csipkebogyó + Cink 80x bevont étrend-kiegészítő tabletta 1000 mg C-vitamint tartalmaz tablettánként, mely a hosszan tartó hatás révén fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A C-vitamin hozzájárul az ideg - és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Az Echinacea kivonat hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál csontrendszer és látás fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának megőrzéséhez és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.Magyarországon előállított termék, megvásárlásával hozzájárul hazai munkahelyek megőrzéséhez. Magyarországon előállított termék, megvásárlásával hozzájárul magyar munkahelyek megőrzéséhez.
Összetétel:
aszkorbinsav, mikrokristályos cellulóz, tabletta bevonat
(Sepifilm® white TF), echinacea kivonat, cink-szulfát monohidrát, csipkebogyó kivonat, magnézium

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.