Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital lime 500 ml

Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital lime 500 ml

Nincs raktáron

Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital Lime 500 mlLiquicoll kollagénes ital steviával. Lime ízesítésű, természetes ásványi anyagokat tartalmazó, pasztörizált ital. minimum 2500 mg kollagén0% cukortaltalom0 % aszpartámásványi anyagokA kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőkockája a fehérjék mintegy 30%-t teszi ki a szervezetben.

Kosárba
EAN kód:5999091400019
Márka:Damona
Kiszerelés:180 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital lime 500 ml Részletes leírás

Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital Lime 500 ml

Liquicoll kollagénes ital steviával.
Lime ízesítésű, természetes ásványi anyagokat tartalmazó, pasztörizált ital.

  • minimum 2500 mg kollagén
  • 0% cukortaltalom
  • 0 % aszpartám
  • ásványi anyagok

A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőkockája a fehérjék mintegy 30%-t teszi ki a szervezetben.

A LiquiColl ban található, Peptán vagyis kollagén peptid bír a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel, hozzáadott C-vitaminnal teszünk azért hogy mindenképpen be is épüljön szervezetünkbe.

A kollagén bevitel esszenciális az egészséges öregedéshez, a bőr, izmok, ízületek, porcok kötőszövetek egészségének megőrzéséhez. Színtelen, szagtalan és nem okoz gyomorpanaszokat.

A  kollagén peptid megjelenésével új irányt vesz a bőr egészségének megőrzése, hiszen nem csak lokális krémek formájában kapható módon érhetünk el változást, hanem teljes szervezetben sejt szinten!

Jótékony hatásai sportolók számára:

  • Gyorsabb regeneráció
  • Gyorsabb izomépülés
  • Erősebb izomkontrakció
  • Növekedő teljesítmény
  • Sérülés megelőzés

Összetevők: 
Természetes összetevőket tartalmazó víz, hidrolizált kollagén PEPTAN, savanyúságot szabályzó anyag: Citromsav, Antioxidáns: C-vitamin, aroma, Tartósítószer: Kálium-szorbát, Nátrium-benzonát, természetes színezék: Klorofilin rézkomplexei, klorofilok, Édesítőszer: sukralóz, Szteviol-glikozid
.

Damona Liquicoll cukormentes kollagén ital lime 500 ml Tudnivalók

Hatóanyagok 1 tablettában B1-vitamin (tiamin)                  10 mg (909,1 NRV%)* B2-vitamin (riboflavin)               5 mg (357,1 NRV%)* B3-vitamin (niac

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 08.

  Még nem tudom most kezdtem el szedni

  +++-