Naturmind Zöldbanán liszt 250 g

Naturmind Zöldbanán liszt 250 g

Raktáron

A zöldbanán liszt akár önmagában használva is képes kiváltani a fehérlisztet számos étel esetében. Remek beltartalmi értékei, valamint többféle diétában való alkalmazhatósága révén egyre növekvő népszerűségnek örvendő reform liszt.

1 089 Ft
egységár: 4,36 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314223
Márka:Naturmind
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Zöldbanán liszt 250 g Részletes leírás

A zöldbanán a trópusi országok egyik alapvető élelme, aminek szárított belső részéből lisztet is őrölnek, mely számos módon felhasználható mind sütésre, mind főzésre.

Szénhidráttartalmának nagy részét a rezisztens keményítők adják, amiket a szervezetünk emésztőenzimjei nem képesek lebontani, emésztőenzimekkel szembeni ellenállósága a ballasztanyagokéhoz hasonló. A zöldbanánliszt természetes módon gluténmentes liszt, paleo diétában is megengedett, emellett rezisztens keményítő tartalmának köszönhetően cukorbeteg számára is jó alternatíva lehet a fehérliszt kiváltására.

A zöldbanánliszt önállóan, vagy más maglisztekkel keverve is remekül alkalmazható paleo és gluténmentes kenyerek, péksütemények és egyéb ételek elkészítéséhez. Főzés során is használhatjuk sűrítésre, krémek, levesek akár pudingok elkészítéséhez. Fogyasztói visszajelzések alapján gofri és palacsinta készítéséhez az egyik legjobb gluténmentes és paleo liszt alternatíva. Íze semleges, enyhén diós jellegű, így nem hagy zavaró mellékízt az elkészült ételben.

Naturmind Zöldbanán liszt 250 g Terméktulajdonságok

Összetevők:Zöld banán liszt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 11. 15.

  Alacsony fehérjetartalom (anyagcserebeteg hyerek)

Anonim Felhasználó2015. 09. 24.

  "Mindenmentes" eletmodba jól beillesztheto alapanyag. Tökéletes palacsintat lehet belőle készíteni!