Naturcleaning Color hipoallergén mosógél 1,5 liter

Naturcleaning Color hipoallergén mosógél 1,5 liter

Raktáron

Gépi és kézi mosáshoz egyaránt használható.

1 847 Ft
egységár: 1,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885046409
Márka:Wash Taps
Kiszerelés:1500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcleaning Color hipoallergén mosógél 1,5 liter Részletes leírás

A Naturcleaning Color hipoallergén mosógél színes ruhákhoz gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Nagyon jól, öblíthető, speciális összetételének köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után. A textíliában nem marad fehér mosószer maradvány.

A Naturcleaning Color hipoallergén mosógél kíméletesen tisztít, gyapjú és selyem anyagokhoz is tökéletes. Nem tartalmaz celluláz enzimet, így bambusz pelenkák mosására is alkalmas.

Adagolás: Gazdaságosan adagolható mert 75 ml mosógél elegendő 4-5 kg átlagos szennyezettségű száraz ruha mosáshoz. A helyes adagolás kiválasztásához, kérjük, olvassa el a címkén található útmutatót. Az adagolást befolyásolja a mosáshoz használt víz keménysége (érdeklődjön a helyi ivóvízszolgáltatónál), a ruha szennyezettsége, a mosási hőfok. Minél lágyabb a mosóvíz, annál kevesebb mosószerre van szükség. Erősen szennyezett ruhaneműknél alkalmazzon folttisztítást, előáztatást.

Összetevők: anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, illatanyag, tartósítószer ( Benzisothiazol, Phenoxyethanol

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Naturcleaning Color hipoallergén mosógél 1,5 liter Összetevők

-anionos felületaktív anyag 5-15%,-amfoter felületaktív anyag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

N. H.2023. 11. 30.

  Kedvencem

Anonim Felhasználó2019. 10. 15.

  Illat, tisztàra mos, takarékos

Mysty2019. 04. 05.

  Sokadik alkalommal vásárolom, nekem bevált. Van olyan hatású, mint a drágább társai, ráadásul nem lesz tőle lerakódás a mosógépben.

  Csak a neten jutok hozzá

Melinda2019. 02. 14.

  Összetevői miatt praktikus és hasznos, emellett kellemes illatú. Jó ár-érték arány. Kiváló!

Anonim Felhasználó2018. 12. 07.

  Elégedett vagyok vele és finom az illata

Anonim Felhasználó2018. 12. 02.

  Jól mos. Jó ár- érték arány. Kellemes illat.

Anonim Felhasználó2018. 10. 05.

  -

  -

Zsuzsa2018. 08. 03.

  ..nagyon jo az illata és kellemes tapintàsu lesz a tiszta ruha

Még több mutatása