Makka Well Coffee Ganodermás Kávé

Makka Well Coffee Ganodermás Kávé

Nincs raktáron

MAKKA WELL COFFE GANODERMA KIVONATTAL 81 gr. WELLcoffee természetes instant kávé Ganoderma gomba kivonattalTermészetes 100% arabica instant kávé Ganoderma gomba kivonattal. Hazai gyártású és csomagolású funkcionális kávé, 30 db-os kiszerelésben, egyenként csomagolt aromazárt tasakokban.

Kosárba
EAN kód:5999883267059
Márka:Makka
Kiszerelés:81 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Makka Well Coffee Ganodermás Kávé Részletes leírás

MAKKA WELL COFFE GANODERMA KIVONATTAL 81 gr.WELLcoffee természetes instant kávé Ganoderma gomba kivonattalTermészetes 100% arabica instant kávé Ganoderma gomba kivonattal. Hazai gyártású és csomagolású funkcionális kávé, 30 db-os kiszerelésben, egyenként csomagolt aromazárt tasakokban.A MAKKA ® WELLcoffee instant kávé, arabica instant kávét és ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre ggyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is kiváló.A Ganoderma lucidum a hagyományos kínai orvoslás nélkülözhetetlen eleme. Hatóanyagai között szterolok, enzimek, polipeptidek, vízben oldható és oldhatatlan poliszacharidok vannak.Koleszterinszint-csökkentő, gyulladásgátló és májvédő hatásáért lanosztán típusú triterpénjei, a ganoderánsavak felelősek.Összetevők:Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH-024-0213-CD) Bio (organikus) Instant kávé, Ganoderma lucidum gomba kivonat, poliszacharid.Érdekességek:Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginsengtől is értékesebbnek tartották. Kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganordemára olyannyira, hogy a császárok eledelének nevezték, mivel akkoriban nagyon kevés helyen lehetett megtalálni, ezért csak a császárok fogyaszthattak belőle. Szinte minden, amit akkor hatásairól írtak, a mai modern tudományos tanulmányok által bizonyítva és igazolva lett.A gyógygomba jótékony hatása. A ganoderma gomba lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Ebből a nálunk is élő, de a mérsékelt övezetben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító "gombateát" főznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak.Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumorellenes gyógyszer. Mivel a Ganoderma lucidum nevű gombapor fogyasztása pl. tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében, és életminőségük javításában.Ez az úgynevezett „első gyógyszer", mely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.