Dr.Organic Bioaktív csigagél arcápoló szérum

Dr.Organic Bioaktív csigagél arcápoló szérum

Nincs raktáron

Különleges törődés, mely láthatóan enyhíti az idő előtti öregedés jeleit! A csigagél és egy speciális hatóanyag komplexum, a PROTEOLEA® segítségével fejti ki a hatását. Feszesítő filmréteget képez a bőrön.

Kosárba
EAN kód:5060176674141
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Organic Bioaktív csigagél arcápoló szérum Részletes leírás

Különleges törődés, mely láthatóan enyhíti az idő előtti öregedés jeleit!

A csigagél és egy speciális hatóanyag komplexum, a PROTEOLEA® segítségével fejti ki a hatását. Feszesítő filmréteget képez a bőrön. Szemmel láthatóan ellensúlyozza a korai öregedés számos tünetét: a gyenge hidratációt, a bőr érdességét, felgyorsítja a gyenge sejtmegújulást. A bőr selymessé válik, megújul, visszanyeri fiatalos ragyogását.

Használata:

Reggel hidratálás előtt, este hidratálás után vigyük fel a bőrre.

A Dr. Organic csigagél-termékcsalád a Helix Aspersa Müller kivonatának kiemelkedő tulajdonságait használja fel, amelyekkel sérülés esetén a csiga saját házát és bőrét építi újra. A csigagélkivonat egyedülálló arányban tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt, segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát.

Bioaktív, természetes, bio összetevők:
Csigagélkivonat, Aloe vera lé, sáfránymagolaj, olívaolaj, rózsaolaj, moringamagolaj, avokádóolaj, E-vitamin, citromfűolaj, olívalevél-kivonat és jujubamag-kivonat.

A termékek minimum 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak.
A csigák a begyűjtés során nem sérülnek. 

Nem tartalmaz:
parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 10. 08.

  Jó illat, állag. Kellemesen hidratál, nem irritál.Azt kaptam amit vártam.

Anonim Felhasználó2015. 12. 28.

  Fogalmam sincs, ajándékba vettem.

Anonim Felhasználó2015. 11. 21.

  Puha lágy, viszont zsíros krém. Nekrm ugyan túl erős a citromfű illata.

Anonim Felhasználó2015. 05. 07.

  Terhesség után, nagyon sok pattanás és folt lett az arcomon és napok alatt látványosan szebb lett a bőröm. Nagyon könnyen beszívódik.

ancikamama2015. 04. 22.

  Sima lesz a bőr, a ráncok elhalványulnak. Imádom.

Marika442015. 04. 18.

  finomítja a bőrt