Dr.Chen Króm és Chili kapszula

Dr.Chen Króm és Chili kapszula

Raktáron

A fogyókúra eredményességéért  .

2 914 Ft
egységár: 48,56 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420967
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Króm és Chili kapszula Részletes leírás

Króm & Chili kapszula - 60db étrend-kiegészítő

A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében. 

A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. 
A tea polifenolok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az EGCG segíti a testsúly kontrollt. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciókat, az emésztés ritmusát.

Adagolás: naponta 2x1 kapszula bevétele ajánlott, étkezés után. Javasolt naponta legalább 1-2 liter folyadék, magas rost- és fehérjetartalmú ételek fogyasztása, a zsíros ételek kerülése.

Összetevők: lótuszlevél kivonat, tea polifenolok, szennalevél kivonat, zselatin, papaya kivonat, chilikivonat (kapszaicin), króm-pikolinát.

Aktív anyagok (napi 2 kapszulára):

lótuszlevél kivonat: 240 mg, nuciferin: 2,4 mg
tea polifenol: 200 mg, EGCG: 150 mg
chili kivonat (kapszaicin): 30 mg
szennozid B: 8 mg
króm: 110 µg (NRV 275%)
NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Fogyasztása 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató anyáknak, vagy bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. 1 hétig alkalmazható, majd tartson szünetet! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 09. 02.

  Azt teszi, amire hivatott

  Semmi baj a termékkel, de ha valaki (mint én) éppen csak véletlenül látja meg a belső használati utasításon, hogy 1 hétig lehet szedni, az kellemetlen lehet. Sajnos, az én hibám, hogy nem olvasom el, de jó lenne, ha ez már a kezdet kezdetén világossá válna a fogyasztónak, már a borítóról. Köszönöm.

Anonim Felhasználó2015. 04. 29.

  Jók az összetevők hatásos