AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Alpro Szójajoghurt Eper-Alma 4X125 g

Márka: Alpro
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 4 g
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
5411188118640
Aktuális ár:
751 Ft
Egységár:
187,75 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Kiszerelés: 4x125 g.

Egy friss és gyümölcsös találkozás, amely tökéletesen kiegészíti a növényi alapú joghurtkészítményünk gyengéd, selymes és natúr ízét. Válaszd az alma és az eper zamatos ízét, és tedd színesebbé a reggelidet, ebédidődet vagy tízóraidat.

ELŐNYÖK
- 100%-ban növényi alapú és növényi fehérjében gazdag
- Természetesen alacsony telített zsírtartalommal
- Természetesen laktóz-, és gluténmentes
- Kalciummal, B₂-, és B₁₂-vitaminnal, és D-vitaminnal
- Bárhol, bármikor könnyedén fogyasztható

Szóját tartalmaz. Nyomokban mandulát és mogyorót tartalmazhat. Természetesen laktóz-, és tejmentes. Búza- és gluténmentes.
Tudnivalók
TÁPANYAG INFORMÁCIÓK (100G)

energia-tartalom 323kJ / 77kcal

zsír 1.9g

ebből telített 0.3g

egyszeresen telítetlen 0.4g

többszörösen telítetlen 1.2g

szénhidrát 10.1g

ebből cukor 10.0g

rost 1.0g

fehérje 3.7g

só 0.26g

vitaminok

D-vitamin 0.75μg15%*

B₂-vitamin 0.21mg15%*

B₁₂-vitamin 0.38μg15%*

ásványi anyagok

kalcium 120mg15%*

*= a tápanyag referenciaértékek 15%-a

laktóz: 0g



RDA TÁBLÁZAT (100G)

energia-tartalom 77kcal 4%*

zsír 1.9g 3%*

telített 0.3g 2%*

cukor 10g 11%*

só 0.26g 4%*

* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)
Összetevők
Ivóvíz, 11,0 % gyümölcskészítmény [7,0 % piros ribizli, 4,0 % alma], cukor, 7,3 % hántolt szójabab, savanyúságot szabályzó anyag (E331 (nátrium-citrát)), savanyúságot szabályzó anyag (E330 (citromsav)), stabilizálószer (pektin), kalcium (tri-kalcium-foszfát), sárgabaracklé koncentrátum, aromák, tengeri só, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat), antioxidáns (aszkorbinsav zsírsav-észterei), joghurt kultúra (S. thermophilus), joghurt kultúra (L. bulgaricus), vitaminok [B12, D2, riboflavin (B2)].