Stella Vitacare Olíva Intenzív balzsam

Raktáron

Könnyen felszívódik, így napközbeni használatra is ajánlott. .

2 005 Ft
egységár: 2 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997591700974
Márka:Stella
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Stella Vitacare Olíva Intenzív balzsam Részletes leírás

A krém erős bőrnyugtató, edző, hidratáló és frissítő hatású. Az egészséges bőr ápolása mellett rövid úton enyhíti a kínzó visszeres tüneteket, mint a feszülés, duzzadás és bőrpír.

Felhasználás
A krémet vigyük fel az érintett területre és lágyan kenjük a bőrbe. 
Könnyen felszívódik, így napközbeni használatra is ajánlott.

Összetevők
Aqua, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Alcohol and Isopropylalcohol and Aesculu Hyppocastanum Extract and Calendula Officinalis Flower Extract and Chamomilla Recutita Flower Extract and Potentilla Anserina Extract and Juglans Regia Leaf Extract and Lavandula Angustifolia Oil and PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Sorbitan Caprylate and Propanediol and Benzoic Acid, Glyceryl Stearate and Ceteareth-20 and Ceteareth-12 and Cetearyl Alcohol and Cetyl Palmitat, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Citric Acid


Stella Vitacare Olíva Intenzív balzsam Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.