AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Peak Girl Pyruvat Zsírégető Nőknek jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:
Peak Girl Pyruvat Zsírégető Nőknek

Peak Girl Pyruvat Zsírégető Nőknek

Márka: Peak
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 120 db
Ezt a terméket jelenleg 4 vásárló nézi.
5453001855035
Aktuális ár:
7 157 Ft
Egységár:
59,64 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Erős zsírégető, a narancsbőr legfőbb ellensége. Nem termogén hatású, de nagyon erős! Ha ez nem hat, semmi nem hat! 

A Pyruvat növeli az edzéseidhez szükséges energiaszintet, javítja a zsíranyagcserédet és a sejtek inzulin érzékenységét. 
A Pyruvat az egyik legerősebb természetes zsírégető, és ezt számtalan női Peak vásárló alá tudja támasztani. 
A Pyruvat a szervezeted alapanyagcseréjét gyorsítja fel úgy, hogy hatóanyagát tekintve - a pyruvic sav természetes formában, a testedben már ebben a pillanatban is jelen lévő anyag!

- Fokozza a zsíranyagcserét
- Erős zsírégető
- Növeli az energiaszintet a diéta alatt
- Javítja a szívműködést
- Csökkenti az éhségérzetet
- Természetes, egészséges hatóanyag
- Egészséges zsírégető

Erős zsírégető, ami egyáltalán nincs hatással a vérmonyásodra. Akár éjjel is beveheted.

A Peak Pyruvat az anyagcserédet mozgósítja, több oldalról, egyidejűleg hat a szervezetedre, a Szent-Györgyi–Krebs-ciklus energiafolyamain keresztül. A pyruvic sav a szervezetedben is termelődik, tehát ez egy természetes és egészséges hatóanyag. Növeli az edzéseidhez szükséges energiaszintet, javítja a zsíranyagcserét és a sejtek inzulin érzékenységét. Erős zsírégető, a naracsbőr legfőbb ellensége. Nem pörget fel, de azonnal fogod érezni, hogy nincs éhségérzeted!

Először egy kis tudományos alap, hogy megértsd a Pyruvat hatékonyságát! Hogyan lesz az ételedből energia?

Az elfogyasztott ételeidet a gyomrod és az egyéb emésztőszerveid megemésztik. Ekkorra már sokkal kisebb méretű molekulákból áll ez az egyveleg, és a különböző tápanyagok készen állnak arra, hogy a szervezeted az úgynevezett Krebs ciklusodba juttassa őket. A Krebs ciklus a szervezetedben zajló folyamat-összesség, amelyben a tested a hidrogén atomot leválassza a molekulákról, hogy azt az elektron-szállító rendszeredbe juttassa. E folyamat során az adenozin-trifoszfát nagy része a sejtjeid mitokondriumában, mint energiaforrás termelődik. Az említett elektron-szállító rendszer felveszi a hidrogén atomokat, amelyek a Krebs ciklusból érkeznek, és különböző vegyületeken haladnak át (elégnek), hogy oxigénnel egyesülve, vízzé alakuljanak. Minden egyes ilyen folyamat, 11 adenozin-trifoszfátot képez (ATP).
A Szent-Györgyi-Krebs ciklus tehát az elsődleges módszer, hogy a szervezetedet energiát készítsen az ételeidből!

Hogyan tudod befolyásolni ezt a ciklust? Azaz mire képes a legsikeresebb egészséges zsírégető, a Pyruvat?

A citromsavciklus vagy más néven Szent-Györgyi–Krebs-ciklus alapvető fontosságú anyagcserefolyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában. 
A piroszőlősav vagy pyruvic sav a Pyruvat zsírégető hatóanyaga, biológiai, biokémiai szempontból igen jelentős vegyület. Köztes termékként keletkezik a szervezetedben a szénhidrátok lebontása során, valamint a fehérjék anyagcseréjében is részt vesz. Ez az anyag, tehát étrend-kiegészítő nélkül is folyamatosan jelen van a szervezetedben.
A piroszőlősav nem más, mint egy végtermék a glikolízis folyamatában.

Mindenki tudja, hogy gyors energiapótlásként a glukóz (pl szőlőcukor) illetve szénhidrátok fogyasztása a legjobb és leggyorsabb megoldás.Ha éhes vagy, bedobsz egy szem szőlőcukrot és indulhatsz tovább. A glukóz közvetlenül a véráramba kerül, és azonnal felhasználható a szervezetedben az energiafolyamatokban. Az összetettebb szénhidrátok, mint például a rizs, burgonya, zabpehely először glukózzá kell hogy alakuljanak a testedben, és csak ezután kerülhetnek a véredbe, hogy az izmaid és szervezeted energiát nyerjen belőlük. Tehát amikor a glukóz már a vérben található, akkor használható fel a tested számára az energiafolyamatokhoz. A glikolízis megindulása a szervezet központi parancsára kezdődik meg.
A glikolízis során az egyszerű cukrok (glukóz, fruktóz) lebontódnak, és a szervezeted energiát nyer  belőlük. Tehát a glikolízis egy anyagcsereút, melynek során egy molekula glükóz két molekula piruváttá oxidálódik. Amennyiben NEM szénhidrátokat fogyasztasz, hanem azoknak a köztes végtermékét veszed be, azaz a Pyruvatot - amelynek az energiatartalma gyakorlatilag nulla –, akkor a szervezeted ezt úgy fogja értékelni, mintha ettél volna valamit. 

Mit fogsz tapasztalni azonnal a Pyruvat zsírégető használatakor?
- optimalizálja a fizikai teljesítményedet – jobban megy az edzés, holott nem is ettél
- növeli az energiaszintedet a szervezetedben (átlagosan 17 %-kal javítja)
- csökken a fáradtságérzetedet mintegy 71 %-kal
- fokozottabb a kalóriaégetésed még diéta alatt is, nem - csökken az alapanyagcseréd foka
- csökken az éhségérzetedet, annak ellenére, hogy nem vittél be plusz kalóriákat
- rendkívül felgyorsítja az anyagcserédet, hiszen a Krebs ciklusod is gyorsul
- a Pyruvat aktív zsírégető. Ez azt jelenti, hogy a közismert karnitinnel ellentétben már mozgás és sport nélkül is működik, azaz fogyaszt
- Nem véletlen, hogy a Peak girl fitnesz modellek egész évben használják, hiszen ezzel a zsírégetővel folyamatosan, egészséges módon karbantarthatod az alakod!

A fent leírt funkcionalitások ellenére, a Pyruvat kalóriamentes anyag, mely a zsírlebontást sporttevékenység végzése mellett nagyon meggyorsítja. A Pyruvat aktív zsírégető, mely azt jelenti, hogy sport nélkül is elvégzi a munkáját és zsírt éget a testedben. A fizikai aktivitás, azonban meggyorsítja az eredményeket.

Miért nem ütsz sok-sok legyet egy csapásra? 
A non-plus ultra a kalcium-pyruvat használatában az, hogy ha NEM szénhidrátokat fogyasztasz, hanem azoknak a köztes végtermékét veszed be, tehát a Pyruvatot, amelynek az energiatartalma gyakorlatilag nulla:
a szervezeted ezt úgy fogja értékelni, mintha ettél volna valamit, emiatt nem vagy éhes.
úgy fogod érezni, hogy hirtelen sokkal több energiád van edzeni, pedig nem is ettél semmit, pláne nem szénhidrátokat.
az anyagcseréd gyorsul.
mindezt mindenféle felpörgető, vérnyomásemelő módszer nélkül, azaz a Pyruvatot lefekvés előtt is beveheted.
Pyruvat = nulla kalória = több energia, megszűnő éhségérzet, fokozódó zsírégetés, nyugodt alvás.

Miért ajánljuk nőknek, lányoknak is?
A Pyruvat az egyik legerősebb természetes zsírégető, mely a modernkori ideális, vékony alakhoz a legnagyobb lökést tudja adni Neked. A Pyruvat a szervezeted alapanyagcseréjét gyorsítja fel úgy, hogy ez egy természetes formában, a testedben már ebben a pillanatban is jelen lévő anyag, a pyruvic sav. Mi lányok tudjuk, hogy a legtöbbünk lassult anyagcserével küszködik és ez különösen igaz a fogyókúrák alatt. Az anyagcserénk lassulásának problémáját fokozza a mozgásszegény életmód.
Tudnod kell, hogy a Pyruvat, azonban másra is képes. Ha sportolsz, a diéta alatt igen erős fáradtságot érezhetsz. A Pyruvat többlet energiával lát el az edzéseid során úgy, hogy tökéletesen tudsz aludni, akkor is, ha lefekvés előtt veszed be. A Pyruvat az az egészséges diétás termék, amelyet az összes Peak girl fitnesz modell alkalmaz, és nem véletlen, hogy a fogyókúrás csomagok közül többen is megtalálhatod!

Hogyan működik a Pyruvat a testedben?
Fogyókúrához: Több tanulmány foglalkozott ezzel a témával és mutatta ki, hogy a Pyruvat egy hat hetes diéta során 71%-al, szignifikánsan növelte a zsírégetés fokát (- 2,1 kg) és az izomzatépítés mértékét (+ 1,5 kg). Ez az effektus tökéletesen harmonizál egy alacsony szénhidrát tartalmú diétával, hiszen a Pyruvat az edzéseidhez szükséges energiát szállítja, kalóriamentes formában.
Erősítéshez: Normál étkezés mellett a Pyruvat a sejteid energiaszintjét 60%-kal képes megemelni. Nyilvánvalóan a Pyruvat hatékonysága is eltérhet kis mértékben az egyes egyéneknél. A táplálkozásod függvényében, illetve az edzéseid intenzitásától is sok minden függ. Azonban a Peak Pyruvat-ja ezzel a hatóanyag mennyiséggel, kimondhatom, hogy az egyik legjobb nem termogén, nem pörgető, aktív zsírégető, amely az erőszintedet hihetetlenül megnöveli.

Röviden tehát diéta alatt, a Pyruvat 3 irányból támadja a zsírszöveteidet egyszerre: 
- többlet energiát nyer ki a májból, mely miatt hosszabb ideig és keményebben tudsz sportolni, anélkül hogy többet ennél
- csökkenti a fáradtságérzetedet, mely a diéták egyik legkeservesebb tünete.
- a fogyókúra alatt is el tudod végezni a munkádat, friss maradsz és a sportoláshoz nagyobb kedvet érzel.

Pyruvat vagy Carnitin?
A Pyruvat hatékonyabb, mint a Carnitin. A differencia a hatásmechanizmusuk különbözőségében rejlik. A Carnitin nem ’aktív’ zsírégető. Csak kinyitja az ajtót a zsírok előtt a sejtekbe vezető úton, de nem löki azokat át ezen a kapun. Ezt Neked kell megtenned, a sporttal. A Pyruvat azonban nagyon is ’aktív’, mert elnyomja az étvágyadat és serkenti a termogenézist.

Melyek a pyruvic sav hatásai a szervezetedben?
a pyruvic sav javítja a szíved működését és teljesítményét
a pyruvic sav fokozza a BMR (Basal Metabolic Rate) - alapanyagcserét a szervezetedben (a szervezet az élettani funkcióinak fenntartásához szükséges kalóriamennyiség) átlagosan 2,2%-kal
a pyruvic sav 17,7 %-kal  energiaszint növelés, és 71 %-kal csökkenti a fáradtságot
a pyruvic sav állóképesség növelő és a súlyvesztés ütemét gyorsítja

Mi várhatsz el a Pyruvat alkalmazásától?
A hatékonysága függ a táplálkozásod minőségétől és a további étrend-kiegészítők szedésétől. A HCA és a Pyruvat képes azonban együtt, illetve külön-külön is, a fizikai teljesítményed is fokozni, erős diéta betartása mellett is. Csökkentett szénhidráttartalmú fogyókúra során, esetleg más termogének és zsírégetők alkalmazása mellett, meglehetősen gyors és látványos eredmények fognak jelentkezni.
A termékek hatékonysága nagymértékben függ a táplálkozásod minőségétől, és ezek a termékek segíteni tudják a fogyókúrát. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor ezek a termékek képesek a fogyókúrádat könnyebbé, rövidebbé és több száz százalékkal nagyobb hatékonyságúvá tenni. Azonban a nem megfelelő étkezés esetén - túl sok szénhidrát és/vagy zsír fogyasztásakor - nem tudják kifejteni kellőképpen hatásukat.

Tartalom: 120 db 1000 mg-os kapszula / doboz

Fogyasztása: A Pyruvate akítv zsírégető, így nem számít, hogy edzés előtt vesszed-e be vagy nem. Fogyassz naponta 4-6 db kapszulát, sok folyadékkal. Ez lehet 3x2 vagy 2x2 étkezések előtt. Lehet 2x3 reggel és este. De a 6 kapszulát egyszerre is beveheted, így egyben le van tudva egész napra.

"Monika, your pils have done wonders, thanks and i wait seeing you again!" - Risto Pekka Rytkönen
Pyruvat
"Kezdek úgy kinézni, ahogy elvárom magamtól. Igaz, még van mit tökéletesíteni, a Pyruvat ebben nagyon sokat segít" Asztalos Éva
"A pyruvat kapszula is nagyon pozitív élmény számomra,hiszen mégha néha el is csábulok a diéta mellett,még akkor sem okoz gondot hogy "dagadnék":)aludni kiválóan tudok mindegyik terméketek mellett és ez is nagyon pozitív számomra." - Tóth Nikoletta
"Pyruvat + Micellar Casein  + Életmentő ital + HCA!!! 2 hónap alatt -8 kilónál járok! :)  Szuper érzés, hála nektek!" - Duschek Rita
"Kedves Mónika! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a PEAK termékekre, mióta ezeket használom sokkal könnyebb a diéta, jobban mennek az edzések! Kedvencem az életmentő ital , imádom a Health Juice-t, a fehérjeporok közül is próbáltam már több félét, a Pyruvat hónapok óta az életem része" Szolnoki Henrietta
"Még nem olyan régóta szedem a Pyruvatot,kb 2 hete, de diéta és rendszeres sportolás mellett látható a változás." - Kovács Szandra          
"Pyruvat zsírégetőt vettem, három hét alatt már látványos, -2 kg, de a végsőkből, ami ugye sokkal nehezebben adható le, s természetesen zsírból és nem izomból. Végre kezdek a régi lenni. :)"  Pataki Bernadett  
„ A termékek közül eddig a PYRUVAT és FAT ATTACK természetes zsírégetőket próbáltam ki. Nem rendelkezem nagy súlyfelesleggel, de talán épp ezért az utolsó 5-6 kiló megy le mindig a legkeservesebben az emberről. Ráadásul nagyon szeretem az édességet, és az étrendem javarészt szénhidrátokból áll. Ennek ellenére már sikerült 3 hét alatt másfél kilót leadnom úgy, hogy az égvilágon egyáltalán nem diétáztam sőt, még a húsvéti lakomákat sem utasítottam vissza! Külön fontos megemlítenem, hogy az első naptól kezdve, mikor elkezdtem szedni a Pyruvatot, sokkal jobb lett a közérzetem, azóta is jobb kedvem van, mozgékonyabb vagyok, egyszerűen több az energiám! Nekem ez is nagy előrelépés, mert nyomott és fáradékony voltam már évek óta.” – Tóvári Szilviara
„Én pyruvat terméket használom lassan 3 hete és a rendszeres mozgás mellett(heti 5 alkalom) nagyon hatékony. Kevésbé vagyok fáradékony,sőt.... És segít a fogyásban is vagyis a zsírbontásban :)” – Buschenreiter Barbara
"Régóta edzem és betartom a diétát, de a maradék kis zsírfelesleg nem akart mozdulni. Pyruvatot, L-Carnitint is vettem tőletek. Pont a kényes területekről olvasztja a zsírt! Láthatóan!"- Hágelmayer Vera
"Lassan három hete fogyasztom a Pyruvat terméket, és egy lassú felszívódású fehérjeport. Azt kell mondjam hogy mindkettő bevált, 15 nap alatt öt kilót sikerült fogynom. "- Kati
"Amiért még nagyon hálás vagyok Neketek, a Pyruvat. 1 hónap szedés után, persze sport és diéta mellett, eltűntette a narancsbőröm!!! Ez hihetetlen!!! 41 évesen, nem hittem, hogy valaha megszabadulok már tőle!! Köszönöm! - Tvordy Beáta"
"Még csak egy hete szedem a pyruvatot, persze diéta és mindennapi mozgás mellett. Most mértem magam és beindult a fogyás! Köszönöm Nektek! Nem fogom feladni és ezt csak nektek köszönhetem! Hálás vagy ezért! :-)" -S. Orsolya
"A pyruvat kapszula is nagyon pozitív élmény számomra,hiszen még ha néha el is csábulok a diéta mellett,még akkor sem okoz gondot hogy "dagadnék":) aludni kiválóan tudok mindegyik terméketek mellett és ez is nagyon pozitív számomra." - Tóth Nikoletta
Tudnivalók
Vitaminok  adagonként (4 kapszula) NRV*
Thiamin   1,1 mg 100 %
Niacin   16 mg 100 %
Vitamin B6    1,4 mg 100 %
Ásványok  adagonként (4 kapszula) NRV*
Kálcium   1250 mg 156 %
Mangán   2,0 mg 100 %
Króm   40 µg 100 %
Összetevők  adagonként (4 kapszula)
Kálcium-Pyruvat   3850 mg
ebből Pyruvat   2500 mg
Alpha-Liponsav  50 mg
ebből Bors-kivonat (95% Piperin)    5,3 mg
Összetevők
Kálcium-pyruvate, kollagén protein, alfa-liponsav, fekete bors, hordozóanyag: magnéziumszteraát, krómhefe, nikotinsavamid, mangán-szulfát, piridoxin-hidroklorid, thiaminmononitrát.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (29)
Összesen 29 értékelés.
(21)
(3)
(1)
(2)
(2)
Pozitívum: Használ

2017-02-05 16:24:24
Pozitívum: elégedett vagyok a termékkel.

2016-12-25 19:37:45
Pozitívum: Használ

2016-12-19 13:40:13
Pozitívum: elveszi az étvágyat,viszont csak akkor hatásos igazán ha edzem

2016-12-07 09:37:47
Pozitívum: Már a 2.dobozzal vettem meg, mert nagyon hatásos.

Negatívum: -
2016-10-29 11:17:55
Pozitívum: Szuper zsírégető

2016-10-23 10:42:18
Pozitívum: Az első napon brutál büdösnek éreztem, kérdeztem is magamtól, hogy kell ez nekem? :D de elkezdtem szedni.. És milyen jól tettem! Anyagcsere beindítva, meló után is még van erőm edzeni, és ha este veszem be, tökéletesen tudok tőle aludni. Legjobb!

2016-09-07 08:15:41
Pozitívum: Sok mindent szedtem már,de a Pyruvat mindennél jobb.Egy hete szedem és edzés és diéta mellett 1,1kg ment le!!!+ A narancsbőröm is sokat javult.Sok van még hátra,de szedni fogom amíg el nem érem a célom.

Negatívum: -
2016-08-17 08:19:28
Pozitívum: Nagyon meglepő, de teljesen jóllakottság érzést ad, nem gondolok mindig az evésre. Nem vagyok farkas éhes, kis mennyiség is elég. Nagyon elégedett vagyok.

2016-07-22 06:29:11
Negatívum: Nem eredmenye volt a szedesenek.
2016-07-21 21:00:46
Pozitívum: -

Negatívum: Sajnos nem látható a testemen a zsírégető kapszula hatása, pedig edzem és az étrendre is figyelek...
<< 1 2 3 >>