BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack

Nincs raktáron

Fügekaktusz, zöldkávé és keserűnarancs kivonatokat, valamint ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.  .

Kosárba
EAN kód:5998607102430
Márka:BioCo
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack Részletes leírás

Bioco fügekaktusz kivonat zöldkávéval megapack 100 db

Fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a csökkentett energiatartalmú diétás étrend kiegészítésére.

A készítmény a fügekaktusz levél kivonatát (és nem annak porított őrleményét) tartalmazza. 2 tabletta kivonat-tartalma 6000 mg fügekaktusz pornak felel meg.
Mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz

A fügekaktusz elősegítheti a zsírok anyagcseréjét, ezáltal támogatva a fogyókúrás étrend eredményességét. Étvágycsökkentő hatása lehet, hozzájárulhat a normális vércukorszint fenntartásához.

A keserűnarancs elősegítheti a zsír- és szénhidrát-anyagcserét. A cink részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek naponta 2 tabletta fogyasztása javasolt étkezés előtt fél órával, főleg azon étkezés előtt, mely nehezen emészthető, zsíros ételeket tartalmaz. A tablettákat bő folyadékkal nyelje le, szedés ideje alatt ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre (min. 2 liter naponta)!

Összetevők: fügekaktusz levél kivonat (Opuntia ficus-indica) 300 mg/tabletta; zöldkávé kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); keserűnarancs termék kivonat (Citrus aurantium) 25 mg/tabletta; cink-citrát; króm(III)-pikolinát; kálium-jodát

Hatóanyagok 2 tablettában NRV%*
Fügekaktusz kivonat  600 mg - melyből rost tartalom 180 mg
Zöldkávé kivonat 400 mg - melyből klorogénsav (min. 50%) 200 mg
Keserűnarancs kivonat 50 mg - melyből szinefrin 15 mg
Szerves kötésű cink 10 mg NRV% 100%
Szerves kötésű króm 80 µg NRV% 200%
Jód 150 µg NRV% 100%
*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)OGYÉI notifikációs szám: 15353/2014

Figyelmeztetés: Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott (koffein tartalom max. 8 mg/ 2 tabletta). Ne feledkezzen meg róla, hogy a sikeres fogyás érdekében csökkentett energiatartalmú étrend is szükséges, a termék hatóanyagai a diétás étrendet csak támogathatják, de nem helyettesíthetik!

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack Terméktulajdonságok

OÉTI:15353/2014

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack Összetevők

fügekaktusz levél kivonat (Opuntia ficus-indica) 300 mg/tabletta; zöldkávé kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); keserűnarancs term

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack Tudnivalók

Hatóanyagok 2 tablettában / NRV%*Fügekaktusz kivonat 600mg - melyből rost tartalom 180 mgZöldkávé kivonat 400mg - melyből klorogénsav (min. 50%) 200mgK

BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval tabletta Megapack Figyelmeztetés

Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott (koffein tartalom max. 8 mg/ 2 tabletta). Ne feledkezzen meg róla, hogy a sikeres fogyás érdekében csökkentett energiatartalmú étrend is szüksé

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

dam2016. 01. 31.

  tapasztaltam. Igaz ártani sem ártott. Felesleges pénzkidobás.