BioCo Rutin 50mg + 100mg C-vitamin tabletta

BioCo Rutin 50mg + 100mg C-vitamin tabletta

Raktáron

Bioco rutin 50 mg+100 mg C-vitamin 90 dbRutint és c-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tablettaAlkalmazása javasolt mindazok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak az erek normál állapotának fenntartására, és akik komplex, C-vitamint és rutint tartalmazó készítményt keresnek.

3 788 Ft
egységár: 42,09 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102164
Márka:BioCo
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Rutin 50mg + 100mg C-vitamin tabletta Részletes leírás

Bioco rutin 50 mg+100 mg C-vitamin 90 db

Rutint és c-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak az erek normál állapotának fenntartására, és akik komplex, C-vitamint és rutint tartalmazó készítményt keresnek. A rutin többféle gyümölcsben, zöldségben megtalálható bioflavonoid, mely a természetben gyakran a C-vitamin kísérőanyagaként fordul elő. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek, és a fogíny normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: L-aszkorbinsav; rutin (50 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

Hatóanyagok 1 tablettában:
Rutin 50mg
C-vitamin 100mg

OGYÉI notifikációs szám: 14545/2014

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 08.

  Mindig ezt veszem, nekem bevált

Anonim Felhasználó2018. 03. 02.

  ha nem szedem, vérzik az ínyem és a szememnek is jó

Sz.Zsuzsa2017. 03. 12.

  nagyon régen szedek Rutint a szemem, fogínyem, ereim karbantartására és tapasztaltam, hogy amikor kihagyom, vérzékenység lép fel.

Anonim Felhasználó2015. 12. 16.

  Segíti a C vitamin hasznosulását