Naturmind Konjac liszt 100 g

Naturmind Konjac liszt 100 g

Raktáron

A konjak növény gyökeréből készül a sokrétűen felhasználható őrlemény. Helyettesíti a hagyományos liszteket, sűrítő, zselésítő, keményítő anyagokat. .

1 617 Ft
egységár: 16,17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314384
Márka:Naturmind
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Konjac liszt 100 g Részletes leírás

Leves, főzelék, puding, öntet, zselé készíthető felhasználásával. De kiválóan használható péksütemények és más édes tésztás pékárúk receptjeiben is. Fehér lisztes sütemények állagát könnyedén el lehet érni a konjac liszt alkalmazásával más glutén mentes termékekkel vegyítve. A receptek többségénél, mindössze néhány gramm felhasználására van szükség egy-egy étel elkészítéséhez.

Glutén érzékenyek, szív problémákkal küzdők, cukorbetegek, fogyókúrázók bátran beilleszthetik étrendjükbe, glikémiás szintje igen alacsony (így nem emeli meg a vércukorszintet) valamint szénhidrátot is csak kis mértékben tartalmaz. 

Íztelen és szagtalan. Így nem befolyásolja az adott étel ízét. A gyomorban megköti a vizet, ezáltal teltség érzetet ad fogyasztójának hosszú ideig, így a konjac liszttel készült ételek részét képezhetik a fogyókúrás étrendnek. Viszont ügyeljünk arra, hogy sok folyadékkal fogyasszuk az ezzel készült ételeket.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 11. 17.

  nagyon kevés elég belőle, tökéletesen teszi a dolgát

Niki2017. 06. 08.

  sokoldalúan hasznosítható. Sűrítek vele protein turmixot pundignak, gyümölcs turmixokat, "krém"leveseket. Diétában kiváló segítség.

Anonim Felhasználó2017. 02. 17.

  Nagyon jó alapanyag, szeretek vele pudingot készíteni. Hidegen is működik, kevés kell belőle...

Anonim Felhasználó2016. 07. 24.

  Egyszerű használat, egészséges, sokféle ételhez használható, kevés kell belőle.

BpOrsolya2016. 07. 16.

  Most próbáltam először és nagyon jó döntés volt. Kiváló sűrítő anyag. Diétázóknak tökéletes rántás helyett. Folyadékkal érintkezve azonnal zselésedik. Varázslat! :)