Armonia Helix Active Csiga BB krém Közepes

Armonia Helix Active Csiga BB krém Közepes

Nincs raktáron

HIDRATÁLÓ ÉS BŐRSIMÍTÓ SZINEZETT ARCKRÉM - CSIGANYÁK KIVONATTALBőr szépséget fokozó hatású arckrém igazolt öko csiganyákkal és édesgyökér kivonattal 3 színárnyalatban. Fényvédőt tartalmaz. Önmagában vagy hidratáló krém kiegészítéseként hidratálja a bőrt, miközben kitölti a pórusokat, egyenletessé teszi a bőr tónusát, csökkenti a pigmentfoltokat és természetes alapozást nyújt.

Kosárba
EAN kód:8420649112735
Márka:Armonia
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Armonia Helix Active Csiga BB krém Közepes Részletes leírás

HIDRATÁLÓ ÉS BŐRSIMÍTÓ SZINEZETT ARCKRÉM - CSIGANYÁK KIVONATTAL

Bőr szépséget fokozó hatású arckrém igazolt öko csiganyákkal és édesgyökér kivonattal 3 színárnyalatban. Fényvédőt tartalmaz. Önmagában vagy hidratáló krém kiegészítéseként hidratálja a bőrt, miközben kitölti a pórusokat, egyenletessé teszi a bőr tónusát, csökkenti a pigmentfoltokat és természetes alapozást nyújt.

Bőr szépséget fokozó hatású arckrém igazolt öko csiganyákkal és édesgyökér kivonattal 

Fényvédőt tartalmaz!

Önmagában vagy hidratáló krém kiegészítéseként hidratálja a bőrt, miközben kitölti a pórusokat és egyenletessé teszi a bőr tónusát. Természetes színt ad a bőrnek.
A krémben található ökológiai csiganyák kivonat eredendően gazdag kollagénben, elasztinban, allantoinban és más mikrotápanyagokban, melyek rendkívül hatékonyan óvják, hidratálják a bőrt, csökkentik a rajta keletkezett foltokat, feltöltik a ráncokat és sejtmegújító hatásuk van. A krémben található másik összetevő, aa „Glycyrrhiza Glabra” /édesgyökér kivonat/ tovább gazdagítja az aktív hatóanyagokat, így gátolva azokat az enzimeket, melyek a bőr melanin termelését szabályozzák. Manapság ez az összetevő áll azoknak a kutatásoknak a fő célpontjában, melyek a depigmentálószerek eredményességét vizsgálják a kozmetikumokban.

Színválaszték:

Három színárnyalatban kapható, világos, közepes és sötét tónusú bőrre.

Használata:

A reggeli arctisztítás után egyenletesen oszlassuk el arcunkon a szükséges mennyiséget az orr és a szemöldök vonalától kifelé haladva. Utána mossunk kezet.

Gyártja:

Laboratorio de Cosmética Armonía S.A. 50720 LA CARTUJA BAJA (Zaragoza), Spanyolország.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.