AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
BioAngelica Bio Kalabafa Calophyllum Inophyllum olaj

BioAngelica Bio Kalabafa Calophyllum Inophyllum olaj

Márka: BioAngelica
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 50 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999563840169
Aktuális ár:
2 678 Ft
Egységár:
53,56 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Csodálatosan alkalmazható vérhigítóként illetve a vérkeringési elégtelenségek kezelésére. Sebgyógyító és rendkívüli fertőzést gátló hatása miatt gyakran használják sebek, ekcéma kezelésére.

Biogazdaságból származó, 100% tisztaságú, első sajtolásból kinyert, természetes olaj. A Calophyllum nevű fa rendkívüli olajat ad, mely csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik a bőr számára. Aromákban gazdag olaj, tradicionálisan a bőrt érintő betegségek ápolására használják (ekcéma, pikkelysömör, övsömör stb). Számos tanulmány bebizonyította, hogy a Kalabafa olaja fertőzésgátló és védő hatóanyagokkal rendelkezik, melyek kincset érnek a bőr problémáinak kezelése során. Ez a szép, smaragdzöld színű olaj, kiváló sebgyógyító és fájdalomcsillapító, használható a mindennapi fájdalmak kezelésére, de az operációk utáni sebek gyógyítására, illetve régi hegek eltüntetésére is. Az olajat számos készítményben megtaláljuk nyugtató és fertőzést gátló hatása miatt.

Kiváló vérkeringést serkentő olaj, melyet jól lehet együtt alkalmazni az olasz szalmagyopár illóolajjal a vérkeringés javítására.

Tulajdonságai:
Vérkeringést elősegítő, vérhigító hatású, védi a vénákat és a vérkeringést.
Sebgyógyító hatású, segíti a sérült szövetek regenerációját és puhaságot, rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.
Fertőzést gátló hatóanyagainak köszönhetően a Calophylle olaj rendkívüli hatással bír a bőr fertőzései ellen.
Gyulladást csökkentő és enyhe fájdalom csillapító hatású, a Calophylle növényi olaj enyhíti az izületi, idegi és izomfájdalmakat.
Erőteljes napégés ellen védő hatóanyagokkal rendelkezik

Javaslatok:
Problémás bőrre: ekcéma, pikkelysömör, gombás fertőzések...
Irritált és sérült bőr ápolására
Hegek, terhességi csíkok (régiek is)
Berepedezett bőr
Bőrfertőzések esetén: övsömör, gombás fertőzések, rühesség
Szederjes bőrre
Vérkeringési zavarok, visszér, nehéz láb- érzés, aranyér
Reumás fájdalmak, köszvényes rohamok kezelése

Felhasználása:
Regeneráló és sebgyógyító ápoló olajok
Szederjes bőr kezelésére szolgáló emulziókba
Megfelelő illóolajjal társítva krémekbe, tejekbe vagy gélekbe a nehéz láb érzés elleni készítményekbe
Izületi és izomfájások enyhítésére nyugtató masszázs olaj készítéséhez

Más olajokkal való együtt alkalmazása:
Palmarosa illóolajjal a gombás fertőzések elleni hatásos védelemért
Főleg más olajakkal keverve használják vagy kozmetikai készítmény 10-20%-nak megfelelő olajas összetevőjeként.
Elővigyázatosság felhasználása során:

Vérkeringésre gyakorolt hatása miatt az olajat nem javasolják antikoaguláns szerek szedése esetén. Használatáról kérdezze meg kezelőorvosát.
Az olaj 25 °C alatt megszilárdul. Ez a jelenség semmi esetre sem befolyásolja a minőségét. Amennyiben szükséges, melegítse fel az olajat használat előtt, meleg folyó víz alá tartva ismét folyékonnyá válik.
Kinyerési folyamata: Első hideg sajtolásból enyhe szűrés után (a hatóanyagban gazdag pép megmarad)

Kisajtolt növényi rész: A szárított mandulában rejlő magok
Növénytani név : Calophyllum inophyllum
Egyéb elnevezései: Tamanu polinéz nyelven, Faraha madagaszkári nyelven
Minősége: 100% tiszta és természetes, első hideg sajtolás útján kinyert, kémiai eljárás nélkül készült, gyümölcshúsban gazdag, kozmetikai minőségű.
Származási hely: India
Növénytermesztése : Biológiai