Medicura Barátcserje Extraktum kapszula

Medicura Barátcserje Extraktum kapszula

Raktáron

Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezet ajánlása szerint: Számos tudományos kutatás igazolta, hogy a barátcserje a nők legjobb barátja, ugyanis jelentős mértékben enyhíti a menstruáció előtti panaszokat (fájdalmas mellfeszülés, fejfájás, rosszkedv, stb.

4 550 Ft
egységár: 75,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4035126002788
Márka:Medicura
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medicura Barátcserje Extraktum kapszula Részletes leírás

Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezet ajánlása szerint:

Számos tudományos kutatás igazolta, hogy a barátcserje a nők legjobb barátja, ugyanis jelentős mértékben enyhíti a menstruáció előtti panaszokat (fájdalmas mellfeszülés, fejfájás, rosszkedv, stb.), szabályosabbá teszi a menstruációs ciklusokat. A hatás felépüléséért legalább két cikluson át kell szedni.


Hatása a prolaktin szabályozásában érhető tetten.  

A prolaktin az agyfüggelékmirigy (hipofízis) savasan festődő (acidofil) sejtjeiben termelődő, 198 aminosavból álló fehérjehormon. Régebben csak a tejelválasztásban tulajdonítottak neki jelentőséget. Mára kiderült, hogy valamennyi nemi hormon hatását és termelődését csökkenti, ezáltal fontos szabályozó szerepet tölt be a nemi aktivitásban és a fogamzóképességben is. 




Adagolása:

A barátcserje szedése üres gyomorra ajánlatos a gyors felszívódás miatt. Az első adagot mindig reggel vegyük be. Menstruációs panaszokkal küszködő nők már egy 10 napos kúra után is némi javulást észlelhetnek a következő ciklus elején. 

A barátcserje teljes hatásának érzékelésére azonban akár három hónapra is szükség lehet. Hat hónapos kezelés után – ha valóban hat az illetőnél – a meddőség vagy a vérzészavar megszűnhet.


Figyelmeztetés! Hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét! Szedése esetén felléphet gyomorpanasz vagy viszketéssel járó bőrkiütés, akkor hagyja abba használatát! Terhesség alatt szedése nem ajánlott!

Medicura Barátcserje Extraktum kapszula Összetevők

barátcserje gyümölcs kivonat 4:1 (vitex agnus cactus), zselatin, aszkorbinsav, kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid)

Medicura Barátcserje Extraktum kapszula Tudnivalók

Hatóanyagok 1kapszulában Barátcserje kivonat: 350mg  C-vitamin: 80mg     

Medicura Barátcserje Extraktum kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 02.

  Hatékony, praktikus a csomagolása, megfelelö kiszerelésben kapható.

Magdi2019. 05. 28.

  Sokan nem tudják hogy a pajzsmirigy gyuladásra is kiválló.

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Kedvező hatása van a változókori panaszokra.

Anonim Felhasználó2019. 01. 29.

  Nekem bevált.Beállította a ciklusom.

Valcsi2018. 11. 14.

  Kamasz lányom rendszertelen menzeszét helyre állítja.

Anonim Felhasználó2018. 06. 29.

  Rendszeres szedése csökkenti a menstruációs fájdalmakat.

Anonim Felhasználó2018. 06. 18.

  Beállítja a ciklust és még a vérnyomást is csökkenti

Betti782018. 01. 24.

  sok jó tapasztalatot hallottam felőle, ezért is szeretném kipróbálni

Még több mutatása