Bepanthen Baby kenőcs

Bepanthen Baby kenőcs

Nincs raktáron

Kettős védelem az egészséges babapopsiért! Egy hatóanyaggal a kettős hatásért: a pelenkakiütés gyógyítására és megelőzésére javasolt készítmény. A Bepanthen kenőcs átlátszó, légáteresztő réteget képez, így engedi, hogy a bőr szabadon lélegezzen Könnyen felvihető formulája B5-provitamint tartalmaz, amely gyengéden gyógyítja és erősíti a bőr saját védőrétegét, így gyorsítja a bőr természetes regenerálódását.

Kosárba
EAN kód:5908229301715
Márka:Bepanthen
Kiszerelés:30 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bepanthen Baby kenőcs Részletes leírás

Kettős védelem az egészséges babapopsiért!

Egy hatóanyaggal a kettős hatásért: a pelenkakiütés gyógyítására és megelőzésére javasolt készítmény.

A Bepanthen kenőcs átlátszó, légáteresztő réteget képez, így engedi, hogy a bőr szabadon lélegezzen Könnyen felvihető formulája B5-provitamint tartalmaz, amely gyengéden gyógyítja és erősíti a bőr saját védőrétegét, így gyorsítja a bőr természetes regenerálódását. Összetétele megfelel a finom bababőr igényeinek, a Bepanthen kenőcs az egyetlen hazánkban kapható pelenkakiütés ellen használt, vény nélkül kapató gyógyszer, amely sem antiszeptikus vagy toxikus összetevőt, sem illatanyagot, sem tartósítószert sem színezőanyagot nem tartalmaz.

Hogyan alkalmazzuk a Bepanthen kenőcsöt?

Gyengéden vigyél fel egy vékony réteget a tiszta popsira és nemi szervek területére. Használd a Bepanthen kenőcsöt minden pelenkázáskor, így megelőzheted és meg is gyógyíthatod a pelenkakiütést.

Összetétel:
A Bepanthen kenőcs B5-provitamint tartalmaz, amely elengedhetetlen az egészséges bőr felépítéséhez. A B5-provitamin már bizonyított a bőrregenerálás terén:

Hozzájárul a bőr egészségenek megőrzéséhez.
Kielégíti a sebgyógyulás alatt az osztódó sejtek megnövekedett energiaigényét.
A koenzim A nélkülözhetetlen alkotórészeként a felső hámréteg védelmi funkciójához elengedhetetlen koleszterin és különböző lipidek termelését segíti.
Segít a bőr kellő nedvességtartalmának fenntartásában azáltal, hogy a védelmi funkciót megfelelő formában tartja.
Segíti a kollagén és elasztin rostok fibroblaszt termelését, biztosítva ezáltal a bőr rugalmasságát.
A Bepanthen kenőcsöt a babád finom bőrének igényei szerint fejlesztettük ki. Tartósítószerektől, színezékektől és illatanyagoktól mentes.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 07.

  Hatékony, jó k az összetevői

Bárdi2018. 05. 19.

  Megfelelo ar