AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Netamin Csonterő vitamincsomag
Netamin Csonterő vitamincsomag
Netamin Csonterő vitamincsomag
Netamin Csonterő vitamincsomag
Netamin Csonterő vitamincsomag
  • Netamin Csonterő vitamincsomag
  • Netamin Csonterő vitamincsomag
  • Netamin Csonterő vitamincsomag
  • Netamin Csonterő vitamincsomag
  • Netamin Csonterő vitamincsomag

Netamin Csonterő vitamincsomag

Márka: Netamin
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
Ezt a terméket legutóbb 5 napja vették meg.
5999885110612
Aktuális ár:
3 820 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
​A csomag tartalma: 
- Netamin B-vitamin Komplex tabletta 
- Netamin C-vitamin tabletta 500mg 
- Netamin Kalcium tabletta 
- Netamin D-vitamin lágyzselatin kapszula

• Erős, ellenálló csontokra vágysz?
• Szeretnéd, hogy csontjaid sokáig épek és egészségesek maradjanak?

Akkor Neked erre van szükséged!

A csontrendszer épségének megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Sajnos a rohanó élet sok esetben megnehezíti, hogy maximálisan garantálni tudjuk mindazt, amire a csontoknak szüksége van. Emellett még egyéb tényezők (pl. öregedés, sérülések, betegségek) is közrejátszanak abban, hogy csontjaink idővel veszítenek ellenálló képességükből, gyengébbé és törékennyé válnak.
A Csonterő Vitamincsomag összeállításakor a Netamin szakértői azt vették figyelembe, hogy minden olyan fontos, tudományosan is igazolt hatóanyagot tartalmazzon, amire szervezetednek szüksége lehet az egészséges csontozat biztosításához és a csontok épségének megőrzéséhez:
• B-vitamin az egészséges csont- és porcállomány megőrzéséért.
• C-vitamin a fogak, csontok, és porcok egészségéért.
• Kalcium a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
• D-vitamin, ami segíti a kalcium és foszfor felszívódását, hozzájárul a vér normál kalciumszintjéhez, valamint az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

Mit tartalmaz a csomag?

A B-komplex csoport tagjai vízben oldódó vitaminok, melyek számtalan fontos szerepet játszanak szervezetünkben. Leggyakrabban a fáradtság elleni küzdelem, az egészséges idegrendszer, és az egészséges anyagcsere-folyamatok fenntartása kapcsán találkozunk velük. Kevesebben tudják azt, hogy a B-vitaminok az egészséges csont- és porcállomány megőrzésében is részt vesznek. A legújabb kutatások egyértelműen kimutatták, hogy a B12 hiány a csontsűrűség csökkenését okozhatja, és különösképpen fontos a csípőcsont egészsége szempontjából. Ugyancsak kutatási eredmények igazolják, hogy az alacsony B-vitamin értékek esetén nő a csonttörés kockázata.

A C-vitamin (aszkorbinsav) minden bizonnyal a legismertebb és legtöbbet használt vitamin. Szent-Györgyi Albert 1937-ben a C-vitamin biológiai hatásainak tanulmányozásáért orvosi Nobel-díjat kapott. Hírnevét napjainkban elsősorban a megfázás elleni immunerősítőként való széles körű alkalmazásának köszönhet, pedig emellett számos pozitív hatása van még. A C-vitamin elengedhetetlen a kollagén képződéséhez, ezért hozzájárul a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint a normál csontszerkezet fenntartásához. Védi a szívet, támogatja a bőr egészségét, a sebek mielőbbi gyógyulását, erős antioxidáns, ezért segíti a szervezetünket a fizikai vagy pszichikai stressz leküzdésében is a sejtek védelme mellett.

A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotóeleme; emellett elengedhetetlen az ízületek, izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Lakatos Péter, a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikájának egyetemi tanára szerint: „a kalcium-anyagcsere nem csupán a csontritkulásban, hanem a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a rosszindulatú daganatok kialakulásában is szerepet játszik”. A Netamin organikus kalcium tabletta 500mg kalciumtartalma nem mesterséges alapanyagból, hanem természetes tengeri osztrigakivonatból készül.

D-vitamin: Magyarországon jellemzően nagyon alacsony a kalcium-fogyasztás, melyet tovább ront az a helyzet, hogy általános a D-vitamin hiánya is amely a kalcium hasznosulásához szükséges. Nyáron a 65 év felettiek 50%-a, tél végére 70%-a szenved D-vitamin hiányban. Megfelelő mennyiségű D-vitamin nélkül nem lehet egészséges ízületi- és csontrendszerünk. Mivel fontos szerepet játszik a sejtosztódásban, az ízületi szövetek regenerálódását is támogatja. Az alacsonyabb D-vitamin-szint növeli a fertőzéses, autoimmun, neurodegeneratív és kardiovaszkuláris betegségek kockázatát, de a cukorbetegség, a csontritkulás és a daganatos betegségek kialakulásának valószínűségét is. A Netamin D-vitamin magas hatóanyag-tartalma (50mcg/2000NE kapszulánként) segít pótolni a hiányzó D-vitamint.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2015-09-30 18:34:36
Pozitívum: Most kezdtem el szedni.