Khadi Hajfesték por Élénkvörös 100% Henna

Raktáron

100% hennaBDIH által minősített natúrkozmetikum, 100%-ban növényi összetételű termék. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésbenA Khadi hajfestékek használata során természetes anyagokkal színezheti haját, káros anyagok használata nélkül.

5 436 Ft
egységár: 54,36 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4260378040107
Márka:Khadi
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Khadi Hajfesték por Élénkvörös 100% Henna Részletes leírás

100% hennaBDIH által minősített natúrkozmetikum,100%-ban növényi összetételű termék. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésbenA Khadi hajfestékek használata során természetes anyagokkal színezheti haját, káros anyagok használata nélkül. Világos hajszín esetében élénk narancs és intenzív vörös közötti eredményre lehet számítani, a sötét hajnak vöröses fényt ad. Az ősz hajat is egyetlen lépésben befedi. Ősz és szőke haj kétlépéses színezése esetén az előfestéshez kiválóan alkalmas! A növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől. A kívánt eredmény eléréséhez, kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást! A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében az első használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsen.Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! Fontos: A hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. A bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést. Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre.Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, ammóniát, peroxidot, P-Phenylenediamint (PPD-t). Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!A doboz tartalma: 1 csomag növényi hajfesték por, 1 db műanyag hajsapka, 1 pár kesztyű.A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható.Összetétel: Lawsonia inermis (henna).További információkat a belső használati utasításon, illetve a www.khadi.hu weboldalon talál.Származási hely: India.Felelős személy: Khadi Naturprodukte GmbH & Co. KG - D-31737 Rinteln, Zur Weser 5Felhaszn.: felbontás után ld. nyitott tégely szimb. (hó).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.