Khadi Hajfesték por Világosbarna

Raktáron

BDIH által minősített natúrkozmetikum, 100%-ban növényi összetételű termék. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésbenA Khadi hajfestékek használatával természetes anyagokkal színezheti haját, káros anyagok használata nélkül.

5 350 Ft
egységár: 53,5 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4260378040145
Márka:Khadi
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Khadi Hajfesték por Világosbarna Részletes leírás

BDIH által minősített natúrkozmetikum,100%-ban növényi összetételű termék. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésbenA Khadi hajfestékek használatával természetes anyagokkal színezheti haját, káros anyagok használata nélkül. A hatóidőtől függően a hajat világosbarnára, illetve barnára festi. Akár az ősz hajat is egyetlen festés során befedi. A növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől. A kívánt eredmény eléréséhez kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást! A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében az első használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsen. Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! Fontos: A hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. A bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést. Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre. Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, ammóniát, peroxidot, P-Phenylenediamint (PPD-t). Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!A doboz tartalma: 1 csomag növényi hajfesték por, 1 db műanyag hajsapka, 1 pár kesztyű.A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható.Összetétel: Indigofera tinctoria (indigó), Lawsonia inermis (henna), Emblica officinalis (amla), Eclipta alba (bhringaraj), Azadirachta indica (neem).További információkat a belső használati utasításon, illetve a www.khadi.hu weboldalon talál.Származási hely: India.Felelős személy: Khadi Naturprodukte GmbH & Co. KG - Zur Weser 5, D-31737 Rinteln, NémetországFelhaszn.: felbontás után ld. nyitott tégely szimbólum (hó), de legkésőbb a dobozon jelzett időpontig(hó/év).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 07. 28.

  Az első hennás hajfesték, amit próbáltam, de nem is akarok mást kipróbálni. tökéletes! A hajam szerkezete is rengeteget javult tőle, és a színe is gyönyörű, a hajam puha és csillogós!