Logona Fény és tartás Selyempermet

Logona Fény és tartás Selyempermet

Nincs raktáron

Logona Selyemfényű hajpermet Tartás és dús hatás! Rugalmasságot, tartást és fényt biztosít a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené a frizurát. A fitokozmetikai ápoló komplexum természetes filmképző növényi hatóanyagokat tartalmaz, -színtelen henna, szezámolaj, nedvesség megkötő glicerin, - melyek tartást és selymes fényt biztosítanak a hajnak.

Kosárba
EAN kód:4017645004801
Márka:Logona
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Logona Fény és tartás Selyempermet Részletes leírás

Logona Selyemfényű hajpermet
Tartás és dús hatás!
Rugalmasságot, tartást és fényt biztosít a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené a frizurát. A fitokozmetikai ápoló komplexum természetes filmképző növényi hatóanyagokat tartalmaz, -színtelen henna, szezámolaj, nedvesség megkötő glicerin,- melyek tartást és selymes fényt biztosítanak a hajnak.
Alkalmazás: kb. 30 cm távolságból takarékosan szórjuk a száraz hajra.
Figyelmeztetés: Szembe ne kerüljön, etanolt tartalmaz. Gyúlékony.
„BDIH” által ellenőrzött természetes kozmetikum. Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot. Illóolaj tartalmú, 100%-ban természetes illatok. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Logona Fény és tartás Selyempermet Összetevők

Alcohol*, Aqua (Water), Shellac, Parfum (Essential Oils), Glycerin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Humulus Lupulus (Hops) Extract*, Lawsonia Inermis (Henna) Extract* Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Arctium Lappa Root Extract, Potassium Hydroxide, Limo

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.