Biotech Ultra Loss csokoládé

Biotech Ultra Loss csokoládé

Nincs raktáron

ÍZLETES, ALACSONY KALÓRIA TARTALMÚ DIÉTÁT TÁMOGATÓ SHAKE 50%-OS FEHÉRJETARTALOMMAL, ALAPVETŐ VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL, L-KARNITINNEL, KRÓMMAL ÉS ÉLELMI ROSTOKKAL. 1 ADAGBAN:• 98 kcal kalória*, • 15 g fehérje, • 12 féle vitamin és 4 féle ásványi anyag, • 375 mg L-karnitin komplex, • 3, 26 g élelmi rost.

Kosárba
EAN kód:5999076227990
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:450 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Ultra Loss csokoládé Részletes leírás

ÍZLETES, ALACSONY KALÓRIA TARTALMÚ DIÉTÁT TÁMOGATÓ SHAKE 50%-OS FEHÉRJETARTALOMMAL, ALAPVETŐ VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL, L-KARNITINNEL, KRÓMMAL ÉS ÉLELMI ROSTOKKAL.

1 ADAGBAN:
• 98 kcal kalória*,
• 15 g fehérje,
• 12 féle vitamin és 4 féle ásványi anyag,
• 375 mg L-karnitin komplex,
• 3,26 g élelmi rost.

Az ULTRA LOSS olyan prémium minőségű, ízletes, diétát támogató turmixpor, amely 50%-os fehérjetartalommal, hozzáadott L-karnitinnel és Krómmal, valamint 12 féle vitaminnal, fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel segítenek a diétás célok elérésében.
Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően plusz kalóriák nélkül csökkenti az éhségérzetet, így könnyebb ellenállni a kísértéseknek. A Króm a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, a kálcium és a Magnézium a diétás életmóddal együtt járó fáradtság elkerülésében, míg a Cink az anyagcsere javításában és a bőr szépségének és feszességénekmegőrzésében játszik jelentős szerepet.
Egy adag ULTRA LOSS vízzel keverve csak 98 kalóriát* tartalmaz, így napi két adag shake egy-egy étkezés helyettesítéseként minimális kalória bevitelt jelent. Ideális szénhidrátban szegény diétákhoz és étkezések helyett.

Ízek:
 meggy-joghurt, étcsokoládé, mogyorókrém, eper, vanília.

Felhasználási javaslat:
 Keverj el 2 mérőkanál (30 g) Ultra Loss-t 3 dl sovány tejben vagy vízben. Fogyassz 1-2 adagot naponta. A javasolt mennyiség 1 adag edzés után és 1 adag vacsoraként.

Kiszerelés: 
por, 30 g (1 adag), 500 g (16 adag)

Figyelmeztetés:
 Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Karmoizin, Narancssárga FCF: Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.
Allergén információ: tejet, laktózt tartalmaz. Nyomokban szóját tartalmazhat.
Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a csomagoláson jelzett időpontig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!
Származási hely: Európai Unió.

Biotech Ultra Loss csokoládé Összetevők

ULTRA LOSS alap premix [Fehérje KomplexTM (hidegen ultraszűrt Tejsavó fehérje koncentrátum, Tejsavó fehérje izolátum, tejfehérje koncentrátum, hidrolizált kollagén),szénhidrát mátrix (dextróz, maltodextrin, fruktóz, Palatinose (izomal

Biotech Ultra Loss csokoládé Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

rozsorka2016. 11. 17.

  Jóízű és kivált egy étkezést.

Anonim Felhasználó2016. 10. 14.

  könnyen oldódik, jó ízű és tökéletesen kiváltható vele a reggeli vagy a vacsora.

Anonim Felhasználó2016. 09. 22.

  Tényleg lehet tőle fogyni, persze diéta mellett.

tédé2015. 08. 01.

  Finom, ízletes. Fele tejjel, fele vízzel higítom. Utána több folyadékot is kell inni, de ez segít a figyásban ;) Ár érték arányban is nagyon jó.

  Nem tudok