AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Preventa Laskagomba kapszula jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:
Preventa Laskagomba kapszula

Preventa Laskagomba kapszula

Márka: Preventa
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 120 db
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
5999510451134
Aktuális ár:
8 276 Ft
Egységár:
68,97 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
PREVENTA® csökkentett deutériumtartalmú laskagomba kapszula

A Preventa csökkentett deutériumtartalmú laskagomba kivonat az egyetlen 100 %-ban természetes laskagomba készítmény a világon, mely alacsony deutériumtartalmú vízzel történt termesztésből származik. A csökkentett
deutériumtartalmú laskagomba-készítmény kiegészítheti a Preventa csökkentett deutériumtartalmú ivóvizek használatát, mivel a gombakivonat szerves molekulái is alacsonyabb koncentrációban tartalmazzák a deutériumot (nehézhidrogén). A Preventa laskagomba kapszula kiegészítő fogyasztása hozzájárulhat a szervezet deutériumtartalmának hatékonyabb csökkentéséhez. A Preventa laskagomba-kivonat olyan csökkentett deutériumtartalmú élelmiszertermék, amelynek előállítása során a laskagomba termesztése csökkentett deutériumtartalmú víz (85 ppm D) felhasználásával történt.

A laskagomba egészségre gyakorolt hatását a kínaiak már évszázadokkal ezelőtt is ismerték, a múlt század végén jelent meg a hazai étrendben is.

Javasolt adagolás: Napi 2 x 1-2 kapszula, főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül lenyelve, 1-3 hónapon át.

Figyelmeztetés! A kapszula szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! 3 évesnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott! Gyermekek által nem elérhető helyen tartandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó! A doboz tartalmát felnyitás után 2 hónapon belül használja fel!
Összetevők
1 zselatin kapszula 230 mg ± 20 mg 100%-ban természetes, szárított laskagomba-port tartalmaz. Hozzáadott adalékanyagok: 2% talkum és 1% magnézium-sztearát. 1 kapszula összes poliszacharid-tartalma 6,2 mg ± 0,54 mg. A laskagomba termesztése csökkentett deutériumtartalmú víz (85 ppm D) felhasználásával történt.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!