Tündérvíz dellfy víz gyermekeknek oxigénnel dúsított szénsavmentes 800 ml

Raktáron

A gyermekek legtöbbször az édes italokat választják, hiszen életük első éveiben az anyatej és a különböző tápszerek hozzászoktatják őket az édes ízekhez. Ez az első oka, hogy a fiatalok túlnyomó többsége az édes folyadékokat kívánja az életének későbbi szakaszában is.

374 Ft
egységár: 0,47 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999884651383
Márka:Tündérvíz
Kiszerelés:800 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérvíz dellfy víz gyermekeknek oxigénnel dúsított szénsavmentes 800 ml Részletes leírás

A gyermekek legtöbbször az édes italokat választják, hiszen életük első éveiben az anyatej és a különböző tápszerek hozzászoktatják őket az édes ízekhez. Ez az első oka, hogy a fiatalok túlnyomó többsége az édes folyadékokat kívánja az életének későbbi szakaszában is.



Önmagában ezzel az igénnyel nem lenne probléma, ha napjainkban az élelmiszerek nagy része nem tartalmazna átlagon felüli mennyiségű cukrot vagy édesítőszert, legyen szó tejtermékekről, pékárukról vagy bármilyen készételről. A túlzott cukorfogyasztás, amellett, hogy függőséget okoz, hosszútávon betegségek táptalajává válhat (érrendszeri megbetegedések, gyomorbántalmak, elhízás, elsavasodás stb.).



Ezért is láttuk jelentőségét annak, hogy tervezzünk egy olyan, cukor-, édesítőszer-, színezék- és bármely adalékanyagtól mentes vízterméket, mely kreatívan és játékosan szeretteti meg a gyermekekkel a természetes forrásból származó tiszta vizet.



Termékstratégiánk legfontosabb eleme, hogy mire a Dellfy-t fogyasztó gyermekek eljutnak az életük tudatosabb szakaszához, addigra a Föld legalapvetőbb eleméhez, az egészséges, tiszta vízhez szokjanak hozzá, és ne az „adalékokkal terhelt” folyadékokhoz. A vidám, egyedi, időszakonként váltakozó „story” arculat a divatos gyűjtőcsomagolásával, és a mesés matrica levonóival teszi izgalmassá a gyermekek számára a Dellfy-t. Amellett, hogy a gyermekek büszkélkedhetnek a termék „trendi” megjelenésével, a szülők örömére nagy eséllyel kedvelik meg a selymes, lágy és természetes vizet, ami a későbbiekben is sokat számíthat az italfogyasztási szokásaik kialakulásában.



Mégis, a termék fő identitása nem az izgalmas, egyedi megjelenés, hanem inkább a tartalmi minőség. A Tündérvíz termékek már közel egy évtizede bizonyítanak a magas minőséget igénylő bio- és reformtermékek vásárlói körében, ami önmagában is hitelesíti új termékünket. A mélyfúrású kútból nyert természetes, minőségi víz, hasonlóan a többi Tündérvíz termékhez, tovább van kezelve egy japán fejlesztésű többlépcsős, professzionális szűrőtechnológiával, melynek következtében a piacon található vizek átlagánál egy jóval magasabb tisztaságszintű, selymes vízitalt kapunk eredményül.



A kezelt víz egy raschig gyűrűs szaturáló rendszerben orvosi tisztaságú oxigénnel kerül feldúsításra, mely által a víz még lágyabbá, egészségesebbé és élvezhetőbbé válik. A végeredmény egy természetes, magas tisztaságú, oxigénnel „felturbózott” víz lesz, ami a cégünktől a DELLFY nevet kapta.



Ásványianyag tartalom: Kálcium: 54 mg/l Magnézium: 35 mg/l Nátrium: 30 mg/l Vas: 0,08 mg/l Hidrogén-Karbonát: 397 mg/l Nitrát/Nitrit: nem kimutatható



Összes oldott ásványi anyag tartalom: 516 mg/l Tricium: > 0,5(50 évnél idősebb, védett rétegű víz) pH: 7,5


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.