Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke
Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke - 1.
Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke - 2.

Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke

Raktáron

Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke.

4 445 Ft
egységár: 4 444,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8710267120015
Márka:Hairwonder
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke Részletes leírás


A Hairwonder a természetesen egészséges, csillogó és erős haj mellett kötelezte el magát. 1985 óta szenvedéllyel dolgoznak a lehető legtermészetesebb hajápoló termékek fejlesztésén. Magától értetődő, hogy tevékenységük során a leghatékonyabban regeneráló kivonatokat és tanúsítottan ökotermékeket használnak fel.

Az első ammóniamentes tartós hajszínező 9-féle, bio gazdálkodásból származó összetevővel. A Hairwonder Colour & Care színezi, védi, táplálja és erősíti a hajat egyetlen kezelésben. Soha nem készült még olyan ammóniamentes, tartós hajszínező, ami a természet ennyi kincsével lenne gazdagítva.

A 9-féle, tanúsítottan bio gazdálkodásból származó összetevő védi a haj struktúráját, optimális táplálást és ragyogó fényt nyújt a hajnak. A Colour & Care termékek erősítik a hajszálakat és segítik megóvni a káros UV sugárzással szemben. Új hajszíned most még tovább élvezheted! A bio argán olaj, fitokeratin és B5-provitamin erősíti, hidratálja, valamint selymesen puhává teszi a hajat. Tökéletes őszhajfedést biztosít, hatása 6-8 hétig tart.

A szép és ragyogó színért, egészséges, erős és selymesen puha haj

Hairwonder Colour & Care természetes tartós hajfesték. Bio argán olajjal, B5 provitaminnal - Ammóniamentes, mégis tökéletesen befedi az ősz hajat is – Parabénmentes - Intenzív hajszínt biztosít - Védi, táplálja és erősíti is a hajat - 6-8 hétig tart - természetes árnyalat.

Hairwonder Colour&Care 8 Világosszőke Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 07. 26.

  Sötétebb hajon nem érvényesült, de az is lehet, hogy többször kell festeni, hogy a kívánt eredményt elérjük. Viszont akkor már drága lenne...