Bioheal Omega 3-6-9 kapszula

Bioheal Omega 3-6-9 kapszula

Raktáron

Az Omega-3 az egyik legalapvetőbb építőeleme minden élő szervezetnek még azokból a korokból, amikor az élet az óceánokban kialakult. Végigkísérte az élő szervezetek evolúcióját a sósvízi egysejtűektől a gerincteleneken és halakon keresztül a szárazföldi emlősökön át az emberig.

4 511 Ft
egységár: 45,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999088300285
Márka:Bioheal
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioheal Omega 3-6-9 kapszula Részletes leírás

Az Omega-3 az egyik legalapvetőbb építőeleme minden élő szervezetnek még azokból a korokból, amikor az élet az óceánokban kialakult. Végigkísérte az élő szervezetek evolúcióját a sósvízi egysejtűektől a gerincteleneken és halakon keresztül a szárazföldi emlősökön át az emberig.



Nélkülözhetetlen a szervezet energiaellátásában. Már a sejtmembránok szintjén jelen van, de alapvető összetevője az agynak, a bőrnek, a szem retinájának, az ízületeknek, a spermának, az ereknek, a tüdőnek, a szívnek, az immunképző szerveknek és az endokrin rendszernek. Különösen fontos a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából. 



Hiánya ezen szervek legkülönbözőbb betegségeihez vezet, márpedig hiánya általánosnak tekinthető azon népcsoportokban, amelyek eltávolodtak a tengerektől, óceánoktól, ezért nem esznek elég halat.



Az Omega-3 esszenciális zsírsavat ugyanis hatékony formában kizárólag zsírosabb tengeri halak fogyasztása révén vehetjük magunkhoz (lazacheringmakrélaszardellaszardínia, tonhal, tokhal), ők pedig krill- és plankton-fogyasztással jutnak hozzá. A halak a szervezet számára azonnal felhasználható formában tartalmazzák az Omega-3-at, de ha nem fogyasztunk hetente legalább kétszer halat, mindenképpen pótoljuk Omega-3 táplálékkiegészítővel.



Bizonyos növények is tartalmaznak valamennyi Omega-3-at (pl. szójaolaj, lenolaj, chia mag), azonban a növényi Omega-3-at két fázisban kell a szervezetnek átalakítania mielőtt hasznosítani tudná, közben a nagy része elvész - nagyjából a bevitt növényi Omega-3 zsírsav 15%-a fog hasznosulni.)




Adagolás:
naponta 1-2 lágykapszula 1-2 deciliter folyadékkal étkezés után

OÉTI notifikáicós szám: 16195/2015

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

László Pásztor2019. 08. 02.

  86-ban mütöttek szivre és évek óta szedem és semmi problémám nincs.

Anonim Felhasználó2019. 01. 27.

  sokkal jobb a közérzetem, mióta szedem

László Pásztor2018. 11. 15.

  szivbetegeknek,cukrosoknak nagyon jó.

Anonim Felhasználó2015. 10. 28.

  Jót tesz az érrendszernek.