Netamin Barátcserje kapszula 400mg

Netamin Barátcserje kapszula 400mg

Nincs raktáron

Segíthet a menstruációs görcsök enyhítésében, hangulatingadozások csökkentésében. .

Kosárba
EAN kód:5999885110735
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Barátcserje kapszula 400mg Részletes leírás

Netamin barátcserje kivonat kapszula 60db

A barátcserje növény természetes tulajdonságainál fogva képes jótékony hatásait kifejteni a menstruációs ciklusra, az általános hormon-egyensúlyozó tulajdonsága az esetlegesen alacsony progeszteron-szintet is normalizálhatja.

Segíthet a menstruációs görcsök enyhítésében, segíthet a menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésében.

A barátcserje egy lilás színű virágzattal és illatos gyümölccsel rendelkező növény, amelyet évszázadok óta alkalmaznak hormonháztartással kapcsolatos nőgyógyászati panaszok esetén.

A menstruációs zavarok és a teherbeesés elmaradása mögött gyakran hormonális zavarok, a prolaktin szintjének megemelkedése, vagy túl alacsony progeszteron-szint áll. Kutatások eredményei alapján a barátcserje hatóanyagai révén ezekben az esetekben segítheti elő a természetes hormonegyensúly visszaállítását.

Mindazoknak, akik a következő problémákkal küzdenek, segíthet a megfelelő életmód kiegészítéseként:

- Fájdalmas menstruáció – görcsök a hasban, feszülés a mellben
- Premenstruális tünetek kialakulása (fájdalmak, levertség már a menstruáció előtt napokban)
- Rendszertelen menstruációs ciklus
- Hangulatingadozás, erőteljes, akár depresszióig fokozódó rosszkedv a menstruáció előtt és alatt
- Magas prolaktin-szint, alacsony progeszteron-szint okozta problémák
- Klimax okozta tünetek (hőhullámok, fejfájás, alvászavar)

A Netamin Barátcserje kapszula 100%-ban növényi termék.

Növényi cellulózból, természetes eljárással készült kapszula tartalmazza a tiszta gyógynövényport. Nincs benne semmilyen állati eredetű összetevő, ezért a vegetáriánus, vagy vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

A kapszulában a barátcserje gyógynövény szárított, porított változata található, ezért sokkal koncentráltabban tartalmazza a szükséges hatóanyagokat, mint a friss növény.

A porítás másik előnye a kiváló felszívódás. Ahogy étkezéskor az alapos rágás segít abban, hogy minden tápanyag optimálisan szívódhasson fel, úgy a finomra őrölt por is garantálja, hogy a barátcserje-hatóanyagok felszívódása nagyobb felületen és maximális hatékonysággal történjen.

A Netamin Barátcserje kapszula rendkívül szigorú minőség-ellenőrzés mellett, úgynevezett GMP minősítésű gyártóhelyen készül. A GMP minősítés feltétele egy állandó kontroll, többek között mikrobiológiai vizsgálatokkal, vagyis minden felhasznált alapanyag tisztaságát folyamatosan, komoly vizsgálatokkal ellenőrzik.

Adagolás: Felnőtteknek napi 2 kapszula javasolt, lehetőleg közvetlenül étkezés előtt, bő folyadékkal. 2 hónapon keresztül napi 2 kapszula javasolt, majd 2 hónapon keresztül napi 1.

Figyelmeztetés: Egyéb gyógyszeres kezelés, hormontartalmú készítmények szedése mellett kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Terhesség alatt szedése nem javasolt, kivéve, ha szakorvos rendelkezik róla.

Tájékoztatás:Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


 

 

 



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 18.

  Nagy dózisban tartalmazza a hatóanyagot, nálunk bevált

Anonim Felhasználó2019. 08. 07.

  Teljesen megszüntette a hőhullámokat és az izzadást.

Anonim Felhasználó2019. 08. 02.

  Csak növényi összetevői vannak, így vegánok is fogyaszthatják.

Anonim Felhasználó2019. 07. 30.

  Semmi gond nincs vele.

  Annyira nagy a kapszula, hogy nem tudom lenyelni, mindemellett büdös a külső cellolóz, ami miatt szintén nem bírom lenyelni.

Merida2019. 05. 10.

  Reggel és este veszek be egy-egy darabot. Három hét után már érezni a hatást.

Anonim Felhasználó2019. 03. 28.

  Nekem rendeződött a ciklusom.Jobb ,mint mesterséges hormonokat szedni.

Anonim Felhasználó2019. 02. 07.

  2 hete használom, és úgy látom, hogy segít a hőhullámaimon.

Anonim Felhasználó2018. 11. 17.

  Magas hatóanyagtartalma van.

Még több mutatása