AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Gyntima Hüvelykúp Deo+Menopausa

Márka: Gyntima
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 10 db
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
8594173010086
Aktuális ár:
2 596 Ft
Egységár:
259,60 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A GYNTIMA deo hüvelykúp a kellemetlen szagok megszüntetését, az intim területek ápolását természetes összetevők együttes alkalmazásával éri el.

Egy természetes összetevő, a Sacharomyces ferment olyan enzimeket tartalmaz, mely semlegesíti a kellemetlen szagokat a hüvelyben. A készítmény továbbá természetes illatanyagok kombinációjával hosszantartó friss, higiénikus érzetet biztosít.
A GYNTIMA deo hüvelykúp szilikon tartalmával kedvező nedvességet biztosít a hüvely síkosságához, így segítséget nyújthat hüvelyszárazság esetén. A szilikon alapú síkosító anyagok előnye, hogy kenő hatásukat hosszabb ideig megtartják és óvszerrel együtt is használhatók.
A készítmény tejsav tartalmának köszönhetően biztosítja a hüvelyt védelmező savköpenyt, mely gondoskodik az intim testrészek védelméről. Táptalajt képez a vaginális flórában található tejsavbaktériumok számára, ezáltal támogatva optimális szaporodásukat. Ezek a tejsavtermelő sejtkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát.

Használat:
A GYNTIMA deo hüvelykúp használata javasolt a kellemetlen szagok megszüntetésére és hüvelyi szárazság tüneteinek enyhítésére, akár szexuális együttlét előtt is.

Javasolt továbbá a hüvelykúp használata az alábbi esetekben:
  • menstruációt követően, ill. a menstruációs ciklus 9-15 napján a kellemetlen szagok megszüntetésére
  • a szexuális élmény megkönnyítésére huzamosabb idő kihagyása után
  • hüvelyszárazság esetén, különösen menopauza idején
  • közfürdők, uszodák látogatása után

Erős bakteriális vagy mikotikus hüvelyfolyásoknál a hüvelykúp egyedüli használata nem biztosít gyógyulást, ilyen esetben orvosi szakvizsgálat és célzott orvosi kezelés szükséges!

Alkalmazás:

Naponta egyszer, lehetőleg este, az esti tisztálkodás után. Alkalmazza a hüvelykúpot a tünetek megszűnésének függvényében!
A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
A kúpot – az ábrán bemutatott módon – helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztasági betét használata.

Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Mellékhatások:

A készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység esetén átmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat.


A menopauza két szónak az összetételéből ered: a ’meno’ tag hónapot, ciklust jelent, míg a ’pausa’ szünetet. Azonban nem a menstruációs ciklusok szüneteléséről van szó, hanem azok teljes elmaradásáról. Az aggodalmak dacára ez a természetes biológiai jelenség nem jár együtt a nőiesség elvesztésével, vagy a szexuális élet halálával, sőt sokaknak megkönnyebbülést jelenthet a havi ciklusoktól és a teherbe esés lehetőségétől való felszabadulás.

A menopauza legtöbbször a negyvenes években kezdődik és az ötvenes évek végéig tart; a nyugati világban az 51,4 éves átlagéletkorra a nők fele megéli. A korai menopauza negyven éves kor alatt következik be, míg a késői hatvan éves kor felett. Az extrém életkorban észlelt jelenség sem számít kockázatosnak, mert sem az életminőséget, sem a szexuális vágyat nem befolyásolja tartósan.

A petefészek aktivitása már a negyvenes életévektől csökkenni kezd, a menstruációs ciklus során kevesebb ösztrogén és progeszteron termelődik, a tüszőérések száma is csökken, az ovuláció is kiszámíthatatlanabbá válik. A menopauzát megelőző néhány évben pedig általában rendszertelen vérzések, több hónapos kimaradások tapasztalhatók, ám a jelenség akkor válik biztossá, ha egy évig nem történik új menstruáció. Egy természetes állapotról van szó, mely minden nő életében elérkezik egyszer, azonban a termékenység korának vége, a változó kor sokaknál okozhat kellemetlen testi tüneteket, veszteségérzést, vagy érzelmi labilitást.

A változó kor közeledtére utaló jelek a következők:
hőhullámok, melyek idegességet és türelmetlenséget is kiválthatnak
rossz közérzet
alvászavarok
érzelmi ingadozás
a koncentrációs képességek átmeneti csökkenése

Bizonyos tünetek csak évekkel a menopauza után jelennek meg, mint például:
elhízás has tájékon
hajritkulás
megritkul a nemi szervek szőrzete
hüvelyi szárazság
megereszkedett mellek

A menopauza igen összetett hormonális változás következménye, és nemcsak fizikai, de lelki hatásai is vannak. Csakúgy, mint az első menstruáció megjelenése, úgy annak abbamaradása is mentális terhet jelenthet a személyre nézve. Sok nő depresszióval küzd ebben az időben, nem érzik magukat többé nőnek, veszteségérzetet tapasztalnak, azonban nemcsak a gyermekszülés képessége a nőiesség eredője. Másrészt az anyaság új fogalmi jelentésekkel bővül, a gyermek- és családgondozás dimenziójába lép az új utódok nemzése helyett.

A külső megváltozása is önbizalmi problémákkal járhat, azonban orvosilag nem bizonyított, hogy ez egy az egyben a menopauzának köszönhető. Megfelelő táplálkozással és testmozgással mindenki kihozhatja magából a legtöbbet, hogy jól érezze magát a bőrében.

A szexuális szokásos megváltozása is aggodalomra adhat okot, de ennek feldolgozása is egyénfüggő. Sokakban korlátok jelennek meg a testi változások nyomán, és a szexuális étvágy csökkenése, a hüvelyi szárazság, a nemi szervek nagyobb érzékenysége könnyen zsákutcába futtathatja a szexuális életet. Azonban érdemes mindig a változások pozitív oldalát nézni, hiszen kevesebb lesz a gond a fogamzásgátlás terén, valamint elmaradnak a havi ciklusok.

A változó kor nemcsak veszteséggel, de új jelentésekkel, új tapasztalásokkal is jár, az élet egy új szakaszát jelenti, ahol ugyanúgy nőként és teljes emberként lehet helytállni, mint előtte.

Összetevők
PEG-32, PEG-20, Polysorbatum 20, Natrii chloridum, Acidum lacticum, Saccharomyces ferment, Parfum, Dimeticonum, Benzalkonii chloridum

Vélemények (2)
Összesen 2 értékelés.
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Pozitívum: Hasznos dolog

2016-11-19 19:13:12
Pozitívum: Hasznos dolog

2016-02-03 08:12:12
Pozitívum: mindent amit leírtak bevállt.