Naturmind Útifű Maghéj liszt 200 g

Naturmind Útifű Maghéj liszt 200 g

Raktáron

A magas rosttartalmú útifű maghéj hatékony segítséget nyújt az emésztőrendszer egészségének megőrzésében, fogyasztása azoknak is ajánlott, akik érzékeny bélrendszerrel rendelkeznek, vagy diétáznak.  A liszt felhasználható sütemények, kenyerek, pékáruk készítéséhez.

2 432 Ft
egységár: 12,16 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314506
Márka:Naturmind
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Útifű Maghéj liszt 200 g Részletes leírás

Az Útifűmaghéj egy nagyon jól oldódó rostforrás. Étrendünk gyakran rostban szegény, pedig ez elengedhetetlen lenne az egészséges emésztéshez. Az útifűmaghéj a plantago ovata növény zúzott magvaiból készült, igen jól oldódó és kényelmesen fogyasztható rostforrás. A héjak nagy mennyiségű folyadékot képesek elnyelni, ami azt eredményezi, hogy megduzzadnak és térfogatuk a száraz méretük tízszeresére nő. Az emészthetetlen növényi rost, amely nagy nedvszívó képessége miatt gyorsan a jóllakottság érzetét kelti. Diétában fogyasszunk étkezés előtt egy pohár vízzel egy evőkanálnyi, így jelentősen csökken az étvágy, illetve javul az emésztés és kiválasztás. Ez a 95%-os tisztaságú élelmi rost hatékony lehet magas vércukorszint, székrekedés, magas koleszterinszint és glükóz intolerancia kezelésében is.

Vízmegkötő képessége miatt kitűnő állományjavító lehet, például gyümölcs- és zöldségpépek szilárdításához használható (pl. rétes készítésekor a töltelékhez keverhető).

Összetevők: útifű maghéj liszt

 


Naturmind Útifű Maghéj liszt 200 g Terméktulajdonságok

Összetevők:útifű maghéj liszt 98%-os tisztaságú

Naturmind Útifű Maghéj liszt 200 g Tudnivalók

​Tápanyagtartalom (100g-ban):Energiaérték: 117 KJ / 28 KcalZsír: 0,2 gamelyből:- telített zsírsavak: 0,0 gSzénhidrát: 5 g- amelyből cukrok: 0 gRost: 92 gFehérje: 1 gSó: 0 gReferencia beviteli érték egy át

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Már az első napi használat érezhető volt a hatása a székletre. Én joghurtba keverve fogyasztom minden reggel.

Anonim Felhasználó2018. 03. 13.

  Finomabbra van őrölve, mint az eddig ismert termékek.

hornyák kitti2017. 05. 25.

  a bélrendszert karban tartja, magas rost anyagtartalma révén.