AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Culevit Forte tabletta

Márka: Culevit
3-6 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 210 db
Ezt a terméket legutóbb 5 napja vették meg.
5998363105669
Aktuális ár:
8 630 Ft
Egységár:
41,10 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 16 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 31972.
Termékleírás
​Mi a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta?
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett új, nagydózisú készítmény.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új szabadalommal védett összetételű, gyógyszergyárban előállított, magyar termék.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmény folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta nem okoz mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhető.
A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta összetétele azonos a Culevit Forte rákbetegeknek italporral.
1 tasak Culevit Forte rákbetegeknek italpor hatóanyagtartalma 30 Culevit Forte rákbetegeknek tabletta hatóanyagtartalmával egyezik meg.

Az tabletta forma előnyös, mert egyszerű a dozírozhatósága, a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta új alakja pedig azért előnyös, mert könnyen lenyelhető, fogyasztóbarát.

Kinek és miért ajánlott az tabletta alkalmazása?

A készítmény alkalmazása daganatos betegeknek ajánlott, az onkológiai kezelések (terápiájuk) kiegészítésére.

Hogyan és meddig kell fogyasztani?
Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig, óránként, napi 15×2 tablettát ajánlott szedni. A készítményt minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű. A tablettát az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, 15×2/nap dózisban, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni, amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat. Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a napi 15×2 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 15×1 tablettát folyamatosan fogyasztani.

Miért fontos a Culevit Forte tabletta óránkénti fogyasztása?
A Culevit Forte tabletta aktív összetevőinek koncentrációja kb. 1 óra alatt éri el a keringési rendszerben a maximális értéket, majd fokozatosan ürülve kb. 2-3 óra alatt lecsökken a kiindulási értékre. Mivel célunk az aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magasabb szinten tartása a szervezetben, ezért javasolt az óránkénti szedés. Éjszaka nem ajánlott szedni, az óránkénti felkelés stresszt okozna, a betegnek és a szervezetének is szüksége van a pihenésre, a regenerálódásra.

Kik nem fogyaszthatják a tablettát?
Aki az aktív összetevők, vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, annak nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén – a metionin-tartalom miatt – használata kerülendő.

Mit tudunk a Culevit Forte tablettáról?
Egy dobozban, 4 üvegben, 4×210 tabletta található, amely 28 napig (4 hétig, 1 hónapig) elegendő. A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta a korábban forgalmazott Culevit tabletta új, továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája, amely fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta. A Culevit Forte 4×210 tabletta

Mikor nem szabad a készítményt szedni?
Amennyiben Ön az aktív összetevők, vagy a segédanyagok bármelyikére allergiás, akkor nem szabad fogyasztania  a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek a fenilalanin tartalom miatt ellenjavallt. Homociszteinuria és hiperhomociszteinémia esetén a metionin-tartalom miatt használata kerülendő.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként!
Fogyaszthatják-e gyermekek is a készítményt?
Igen, szedhetik, az adagolás testsúlyfüggő. A készítmény szedését 6 éves kor alatt beszélje meg kezelőorvosával. A javasoltnál nagyobb adagok bevételét megelőzendő - a gyermekek biztonsága érdekében a készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt?
Igen, a gyógyszerek döntő többségével együtt kellemetlen és/vagy káros kölcsönhatás kialakulásának veszélye  nélkül alkalmazható.
Egyes gyógyszerkészítmények pl. a depresszióban alkalmazott szerotonin visszaszívódást gátló (SSRI) szerek; immunmoduláns készítmények (pl. Interferon) használata mellett viszont a triptofán bevitele kerülendő. Ilyen esetekben  a készítmény szedésének megkezdése előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával.

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?
Ilyen esetekre vonatkozó nagy mennyiségű tabletta szedésével kapcsolatos adatokkal nem rendelkezünk. Terhes- és szoptató anyák az alkalmazás előtt beszéljenek kezelőorvosukkal (szülész-nőgyógyász szakorvos, ill. gyermekorvos)

Notifikációs szám: T/1908/2014

Tudnivalók
​Hatóanyag 1 tabletta:
156,77 mg L-arginint,
76,33 mg C-vitamint,
55,07 mg L-fenilalanint,
54,33 mg L-hisztidint,
42,47 mg L-alma-savat,
38,8 mg L-triptofánt,
12,93 mg L-metionint,
3,76 mg adenint,
2,99 mg glükózamint,
2,13 mg L-tirozint,
1,67 mg
B6-vitamint,
1,37 mg liponsavat,  
1,34 mg B2-vitamint,
0,13 mg aromát (p-hidroxi-benzoesav, -keto-leucin, fahéjsav, -keto-fenilalanin) és 0,05 mg biotint tartalm
Összetevők
Tablettázási segédanyagként mikrokristályos cellulózt, kukoricakeményítőt, talkumot, magnézium-sztearátot és kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2016-01-22 19:53:22
Pozitívum: a kemoterápiának semmiféle mellékhatása nem volt és nem kaptam el egyetlen fertőzést sem az unokáimtól, pedig máskor mindig elkaptam a téli nyavajáikat.