Dr.Chen Klim-Vit 50+ Multivitamin tabletta

Raktáron

A változókori kellemetlenségek és a csontritkulás ellensúlyozására.

2 772 Ft
egységár: 92,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421032
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Klim-Vit 50+ Multivitamin tabletta Részletes leírás

Klim-Vit 50+ Multivitamin - 30db Étrend-kiegészítő tabletta

Kudzu és zsálya kivonattal, szója izoflavonoiddal

A kudzu gyökér kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A vörösgyökerű zsálya kivonat hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a megfelelő vérnyomás kialakulását.

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul a csont ásványi anyag veszteségének csökkentéséhez különösen a változó kor után lévő nőknél, mivel az alacsony ásványianyag-sűrűség a csontritkulás miatt a csonttörés kockázati tényezője. *

A biotin támogatja az idegrendszer működését, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartását, a haj és a bőr egészséges állapotát. A cink hozzájárul a megfelelő szellemi működés fenntartásához, a csontozat normál állapotának megőrzéséhez, támogatja a haj, bőr, köröm egészséges állapotát. A B-vitaminok segítik az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, míg a cink és a C-vitamin védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen. A krómnak szerepe van a megfelelő vércukorszint megőrzésében és részt vesz a makrotápanyagok, vagyis a zsírok, szénhidrátok, fehérjék anyagcseréjében. A szelén segíti az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működését. A C-vitamin támogatja a kollagén képződést, így a csontok, a fogak, a porcok megfelelő állapotának fenntartását. A folsav részt vesz a fáradtság és kifáradás csökkentésében, a vas segíti a vörös vértestek termelődését.

Összetevők: kalcium-karbonát, kudzu (Pueraria lobata) kivonat, C-vitamin (aszkorbinsav), vörösgyökerű zsálya gyökér kivonat (Salvia miltiorrhiza), vas-fumarát, kukoricakeményítő, cink-szulfát, magnézium-sztearát, hidroxi-propil-metil-cellulóz (sűrítőanyag), szója izoflavonoid, szelénes élesztő, B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidriklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), króm-pikolinát, folsav, biotin, D3-vitamin (kolekalciferol), B12-vitamin (cianokobalamin).

Aktív anyagok napi 2 tablettára: Kudzu kivonat 200 mg (flavonoid tartalom: 20 mg), vörösgyökerű zsálya gyökér kivonat: 100 mg, szója izoflavonoid: 30 mg, kalcium: 480 mg (NRV 60%), C-vitamin 80 mg (NRV 100%), vas: 28,3 mg (NRV 202%), cink: 18,2 mg (NRV 182%), szelén: 110 µg (NRV 200%), B2-vitamin: 2,8 mg (NRV 200%), B6-vitamin: 2,8 mg (NRV 200%), B1-vitamin: 2,2 mg (NRV 200%), króm: 80 µg (NRV 200%), folsav: 400 µg (NRV 200%), biotin: 100 µg (NRV 200%), D3-vitamin: 50 µg (NRV 1000%), B12-vitamin: 5 µg (NRV 200%).
NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Adagolás: Naponta 2 x 1 tabletta bőséges (3 dl) folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott! Nem ajánlott az együttes alkalmazása warfarin, szaliciliát, digoxin és diazepám tartalmú gyógyszerekkel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

*Az 50 éves vagy annál idősebb nők esetén. A jótékony hatás legalább napi 1200 mg kalcium és 20 µg D-vitamin valamennyi forrásból történő bevitelével érhető el.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kardos Zoltánné2019. 09. 06.

  Most rendelek önöktől másodszor ! Nagyon elégedett vagyok mert mióta szedem nincs rajtam hőhullás sokkal jobb lett a közérzetem és ami a legfontosabb nem fáj annyit a csontom ! Köszönöm !

Anonim Felhasználó2018. 08. 02.

  kevésbé vagyok fáradékony, és eddig nem szedtem semmilyen vitamint, az összetevői miatt választottam

Anonim Felhasználó2018. 05. 14.

  Semmi hatás!

Amigó2017. 07. 25.

  A nejem nagyon elégedett!

Andri2016. 07. 19.

  Mióta szedem, nem jelentkeztek a hőhullámaim. Éjjel sem ébredek fel arra, hogy csurom víz vagyok.

Anonim Felhasználó2016. 07. 06.

  Használ a hőhullámok okozta kellemetlenségben. A második doboz szedésének a vége felé kezdődött a javulás. Nem hagyom abba legalább fél évig, ezt tanácsolta az ismerősöm aki ugyan ezt a terméket szedte.

Anonim Felhasználó2016. 06. 10.

  A tapasztalom hogy nagyon jo.Ajanlom a klimax idoszakra mindenkinek.

Anonim Felhasználó2016. 06. 08.

  még csak néhány napja szedem, nincs elég tapasztalat

Még több mutatása