Béres Vita-D3 2000 NE lágyzselatin kapszula 120 db

Raktáron

A D-vitamin fontos szerepet játszik a szervezet kalciumháztartásának egyensúlyban tartásában. Hozzájárul a kalcium normál felszívódásához és hasznosulásához, így biztosítva a vér megfelelő kalciumszintjét.

4 297 Ft
egységár: 35,81 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997207716436
Márka:Béres
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Vita-D3 2000 NE lágyzselatin kapszula 120 db Részletes leírás

Béres Vita-D3 2000 NE lágyzselatin kapszula 120 db

A D-vitamin fontos szerepet játszik a szervezet kalciumháztartásának egyensúlyban tartásában. Hozzájárul a kalcium normál felszívódásához és hasznosulásához, így biztosítva a vér megfelelő kalciumszintjét. Ezzel hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkciók fenntartásához, emellett szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében is.

A Béres Vita-D3 készítményekben a D-vitamin MicroProtected-D3 formula formájában van jelen. A MicroProtected-D3 formula egy speciális védőmátrixba ágyazott, mikrokapszulázott és olajban oldott D3-vitamin a hatóanyag kiváló stabilitásért.

A D-vitamin
hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
hozzájárul a normál fogazat fenntartásához

A D-vitamint szervezetünk saját maga állítja elő napfény hatására. Hazánkban a lakosság D-vitamin-szintje tél végére már alacsony lehet, bár törekednünk kell arra, hogy a táplálékkal kellő mennyiségű D-vitamin jusson a szervezetünkbe.
Amint beköszönt a napsütéses időszak, a bőrünket érő napfény hatására testünk D-vitamin készlete ismét feltöltődhet. Az egészséges felnőttek D-vitamin-szükségletét fedezi, ha elegendő időt töltenek a napfényen.
Napfényhiányos időszakokban nagyobb figyelmet kell fordítanunk a D-vitaminban gazdag élelmiszerek fogyasztására. Amennyiben a normál étrenddel bármilyen ok miatt nem tudunk szervezetünkbe megfelelő mennyiségű D-vitamint bevinni, szükség lehet a táplálékkal bevitt D-vitamin mennyiség kiegészítésére, figyelembe véve a táplálkozási szokásokat, és szabad levegőn eltöltött időt is.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek naponta 1/2-1 tabletta.

Hatóanyag 1 tablettában:
D3-vitamin 80 μg (3200 NE)

Összetevők: tömegnövelőszerek (kalcium-hidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz), stabilizátor (gumiarábikum), szacharóz, kukoricakeményítő, közepes szénláncú trigliceridek, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnézium sói), kolekalciferol, színezék (sárga vas-oxid), antioxidáns (dl-alfa-tokoferol).

Tájékoztatás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.