Alpecin Tuning sampon
Alpecin Tuning sampon - 1.
Alpecin Tuning sampon - 2.

Alpecin Tuning sampon

Raktáron

Alpecin Tuning sampon hajtuning minden hajmosásnál Színező hatás: A Tuning Sampon felfrissíti a haj természetes színét, és árnyalja az első ősz hajszálakat. A kor előrehaladtával egyre több hajhagyma veszíti el azt a képességét, hogy színképző melanin pigmenteket képezzen, ezért a hajszálak megőszülnek, kifehérednek.

3 464 Ft
egységár: 17,32 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4008666213273
Márka:Alpecin
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpecin Tuning sampon Részletes leírás

Alpecin Tuning sampon hajtuning minden hajmosásnál

Színező hatás:
A Tuning Sampon felfrissíti a haj természetes színét, és árnyalja az első ősz hajszálakat. A kor előrehaladtával egyre több hajhagyma veszíti el azt a képességét, hogy színképző melanin pigmenteket képezzen, ezért a hajszálak megőszülnek, kifehérednek. A Tuning Sampon felfrissíti a haj természetes színét, és árnyalja az első ősz hajszálakat. A kor előrehaladtával egyre több hajhagyma veszíti el azt a képességét, hogy színképző melanin pigmenteket képezzen, ezért a hajszálak megőszülnek, kifehérednek. Minél több hajszál őszül meg, annál szürkébbnek hat a hajkorona. Az ebben a samponban lévő intenzív pigmentek folytán a haj ismét sötétebb árnyalatú lesz, és sűrűbbnek tűnik. Minél több haj őszül meg, annál szürkébbnek hat a hajkorona. Az ebben a samponban lévő intenzív pigmentek folytán a haj ismét sötétebb árnyalatú lesz, és sűrűbbnek tűnik.
Hajra gyakorolt hatás:

A koffein-komplex ugyanakkor megelőzi az örökletes hajhullást: a Tuning Samponnal végzett mindennapos hajmosás közvetlenül ellátja a hajhagymákat az aktiváló hatóanyaggal. Az Alpecinben lévő koffein ott már 2 perc hatásidő után is jól kimutatható.

Az Alpecin Tuning Sampon mindennapos hajmosásra alkalmas.

Alpecin Tuning sampon Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-3 Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caffeine, Panthenol, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Phosphoric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, HC Blue No. 2

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Nagy Béla2017. 08. 19.

  Kipróbálás alatt

Anonim Felhasználó2017. 01. 03.

  Ajándékba vettem a már bevált pozitív tapasztalat alapján. Anyukám ezt használja