Szent-Györgyi Albert 1000mg C-vitamin csipkebogyóval

Szent-Györgyi Albert 1000mg C-vitamin csipkebogyóval

Nincs raktáron

​Hosszan tartó hatású 1000mg C-vitamin csipkebogyó kivonattalA Szent-Györgyi Albert C-vitamin 1000mg családi kiszerelésű étrend-kiegészítő tabletta természetes csipkebogyó kivonatot tartalmaz. Hatóanyagtartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, ezzel fedezve a napi C-vitamin szükségletet.

Kosárba
EAN kód:5999881267877
Márka:Szent-Györgyi Albert
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szent-Györgyi Albert 1000mg C-vitamin csipkebogyóval Részletes leírás

​Hosszan tartó hatású 1000mg C-vitamin csipkebogyó kivonattal

A Szent-Györgyi Albert C-vitamin 1000mg családi kiszerelésű étrend-kiegészítő tabletta természetes csipkebogyó kivonatot tartalmaz. Hatóanyagtartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, ezzel fedezve a napi C-vitamin szükségletet. A Szent-Györgyi Albert C-vitamin nem tartalmaz állati eredetű összetevőt és laktózt, így kiváló C-vitaminforrás a vegetáriánusok és laktózérzékenyek számára is.

A Szent-Györgyi Albert C-vitamin 1000mg hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A termék hatóanyaga, a C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosítható a szervezet C-vitamin szükséglete. A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezétt vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Alkalmazási javaslat:
Naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

G.Zso...2017. 10. 29.

  Sokáig tartó hatás: ez igaz!Nekem bevált!

Anonim Felhasználó2017. 03. 31.

  Nagy dózisú, jó az ár-érték arány.

Anonim Felhasználó2016. 12. 28.

  Férjem évek óta szedi,meg vagyunk vele elégedve.Jó az ára,sokáig elég.

Anonim Felhasználó2016. 12. 16.

  Lassan szívódik fel, nem túl nagy tabletta, szeretem

Anonim Felhasználó2016. 09. 29.

  Ebben az a fajta C vitamin van ami tényleg hatásos. Az L-aszkorbinsav! Ha egy C vitamin termék összetevői közt csak az szerepel, hogy aszkorbinsav akkor szinte biztosak lehetünk, hogy átvertek bennünket és egy haszontalan terméket kapunk. Ebben a termékben Viszont az L-aszkorbinsav van. Amiről kevesen tudják, hogy ez az ami igazán hasznos C vitamin. Szerintem. Csak ajánlani tudom ezt a terméket. Ennek lehet érezni az igazi jótékony hatását.