AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Alvital Mágneses Gyógy-ülőpárna

Alvital Mágneses Gyógy-ülőpárna

Márka: Alvital
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5998880351648
Aktuális ár:
5 728 Ft
Egységár:
5 728,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Alvital® gyógy-ülőpárna

Az ALVITAL gyógy-ülőpárnák ülőfelülete meghatározott szögben lejt előre. Biomechanikai vizsgálatok során megállapították, hogy ez a lejtés optimálisan segíti az aktív ülést és a gerincet viszonylag a legkisebb terhelésnek teszi ki. Ebben a helyzetben ideális egyensúly alakulhat ki a hát és hasizmok működése között, ami az aktív ülést a legkisebb izommunkával tudja biztosítani. Így válik lehetővé ülés közben a gerinckímélő testtartás, ami hozzájárulhat a tartáshibák és a későbbi panaszok kialakulásának megelőzéséhez is.

Közvetlen és közvetett előnyök:
Gerincvédő ülőtartás
Fáradékonyság csökkenése
Hatékony eszköz számítógépes és irodai munkához

Az ülő testtartás a gerinc számára igen megterhelő. A csigolyákra és a porckorongokra ható nyomóerő lényegesen nagyobb, mint álló helyzetben és ez veszélyeztető tényező a gerincpanaszok kialakulása szempontjából. Éppen ezért arra kell törekedni, hogy az ülőhelyzet során testtartásunk a lehető legkedvezőbb legyen: „egyenes háttal” üljünk.

Ülés közben azonban hajlamosak vagyunk a gerinc előre hajlítására, a „kerek háttal” való ülésre, ami a csigolyák és a közöttük levő porckorongok terhelését tovább fokozza.

A használatban levő legtöbb irodai szék és ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes ülőtartást elősegítenék. Éppen ezért kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők.

Kiemelten ebbe a kategóriába tartoznak azok, akik hosszú órákat töltenek számítógép előtt!

Mit tehetünk a helyes ülőtartás elősegítéséért, gerincünk egészségéért? Aktív ülésnél használjuk az ALVITAL megelőző és gyógyító hatású speciális ülőpárnát!

Méret: 35,5*35*8,5 cm
Vélemények (2)
Összesen 2 értékelés.
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
2015-11-11 09:39:48
Pozitívum: tehermentesíti a gerincet, kíméli az ülőgumót

2015-11-11 08:32:56
Pozitívum: Kényelmes, megszüntette a derékfájdalmamat.